Spotify'ın Yeni Abone Sayısı Açıklandı - Haberler - indir.com

Spotify'ın Yeni Abone Sayısı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-08 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Şu dönemlerde telif hakları yüzünden davalar ile uğraşan Spotify cephesinden yeni raporlar ve istatistikler yayınlandı. Çeşitli dava sorunları ile gündemde olsada, Spotify'ın liderlik yarışındaki başarısı devam ediyor. Son olarak yayınlanan abone rakamlarında Apple Music'e fark atılmaya devam edildiği orta çıktı. Çevrim içi müzik platformunda yakın zamanda YouTube'dan giriş yapmasını beklediğimiz şu dönemde Spotify, bulunduğu konum itibariyle rakiplerinin bir hayli üzerinde diyebiliriz.

Şimdi ise Twitter üzerinden yayınlanan gönderi ile Spotify'ın 70 milyon abone sayısına ulaştığı açıklandı. Şirketin Temmuz 2017'de 60 milyon seviyesinde bir abone rakamı bulunuyordu. Hızlı büyümeye devam eden bu platformun günlük aktif kullanıcı sayısı açıklanmış değil. Fakat geçtiğimiz haziran ayında günlük aktif kullanıcı sayısının 140 milyon seviyelerinde olduğu tahmin edilmişti. Ayrıca Spotify'ı kullanmak için abone olmanıza gerek olmadığını hatırlatarak ücretsiz servisinden de yararlanabileceğinizi söyleyelim.

Popüler şirketin hemen arkasında yer alan Apple Music'in ise Eylül 2017 tarihinde 30 milyondan fazla abone rakamlarına geldiği açıklanmıştı. Tidal'in istatistikleri belli olmazken, Spotify'ın şuan 1.6 milyar dolarlık bir tazminat davası ile uğraştığınıda hatırlatalım. Bakalım bu çevrim içi müzik platformları arasında süren liderlik savaşı YouTube'un yeni platformu ile beraber ne derece değişecek göreceğiz.





PAYLAŞ