Spotify'den aynı evde yaşayan çiftlere özel yeni paket - Haberler - indir.com

Spotify'den aynı evde yaşayan çiftlere özel yeni paket

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Popüler müzik dinleme platformu Spotify, Duo olarak adlandırılan yeni bir abonelik paketinin bilgisini verdi. Aynı evde yaşayan çiftler için özel olarak oluşturulan bu paket, fiyat açısında da daha uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bir çift, abonelik paketini satın aldıktan sonra ortak bir çalma listesini de dinleyebilirsiniz. Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify, bugün milyonlarca kullanıcıya hizmet veren bir platform olarak adından söz ettiriyor. Tüketiciler istedikleri taktirde herhangi bir ücret ödemedikleri bu hizmetten faydalanabildikleri gibi, onlarca özellik sunan premium paketlere abone olarak da Spotify'ı kullanabiliyorlar. Bu platform şimdi yeni bir abonelik paketi başlattığını açıkladı. 

Popüler platform Spotify, bugüne kadar 3 farklı abonelik imkanı tanıyordu. Söz konusu bu abonelikler, bireyse, aile ve öğrenci olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor ve tüketiciler ihtiyaçları doğrultusunda bu paketlerden birine abonelik işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Şimdi bu paketlere bir yenisi daha eklendi. Duo olarak adlandırılan bu Spotify paketi, aynı evin içinde yaşayan çiftlere fazlasıyla kullanışlı bir deneyim sunuyor. 

Spotify en çok dinlediğiniz on yıl hangisi? etkinliğini başlattıSpotify en çok dinlediğiniz on yıl hangisi? etkinliğini başlattı

Spotify'ın Duo paketi neler sunuyor?

Bugün itibariyle kullanıma başlanan Duo, eşiniz ile beraber kullanabileceğiniz bir paket olarak sunuluyor. İki farklı hesaba sahip olacağınız bu hizmetten faydalanmak için faydalanmak istediğiniz ikinci kişi ile aynı ev içerisinde yaşadığınızı ispatlamanız gerekiyor. Bu ispatın ardından tek bir fatura alıyorsanız ancak iki farklı hesaba sahip oluyorsunuz. Yani kimse kimsenin ne dinlediğine karışmadan özgürce hareket edebiliyor.

Spotify'ın Duo abonelik paketi, Spotify'ın ücretli aboneliklerine sunduğu diğer tüm premium özelliklerini bünyesinde taşıyor. Yani bu paket içerisine dahil olduğunuzda da istediğiniz müzikleri indirebiliyor ve reklamları görmeden kullanabiliyorsunuz. Sadece bununla da kalmayan platform yetkilileri, Duo ile çiftlerin ortak bir çalma listesini dinlemelerine de imkan tanıyor. "Duo Mix" olarak isimlendirilen bu liste, iki kullanıcının sevdiği müziklerden oluşuyor ve sürekli güncelleniyor.

Duo sadece aynı evde mi kullanılıyor?

Dua adlı bu Spotify paketi, çiftlere özel yeni abonelik paketi ile ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, bu aboneliğin sadece ev içerisinde kullanılmayacağını vurguluyor. Yani kullanıcılar, Spotify'ın Duo paketine sahip olduktan sonra bu abonelik paketi diledikleri her yerde sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek. Elbette bu pakete sahip olmak için eşinizle aynı evde yaşadığınızı ispatlamanız gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

Duo paket avantajlı mı? Fiyatı ne kadar?

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu Spotify'ın bu yeni abonelik paketinin maddi anlamda avantajlı olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü kullanıcılar, 2 ayrı hesaba sahip oldukları bu paket için aylık 23.99 TL ödeme yapıyorlar. Eğer bireysel abonelik paketini satın alırsanız bu fiyat, 17.99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yani toplamda 35.98 TL yapmanız gerekiyorken Duo paket sayesinde 23.99 TL'lik ödeme ile Spotify'ı premium özelliklerle kullanabiliyorsunuz. Spotify'ın çiftlere özel olarak hazırladığı bu yeni paket ile beraber kullanıcılar daha az ücret ödeyerek iki kişi tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. 


Spotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyorSpotify'a Instagram benzeri bir özellik geliyor
İşte Spotify’ı daha verimli kullanmak için 5 ipucuİşte Spotify’ı daha verimli kullanmak için 5 ipucu
Spotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyorSpotify Warner Bros ve DC Comics anlaşmasıyla dikkat çekiyor

PAYLAŞ