Spotify'da artık beğenmediğiniz şarkıları gizleyebilirsiniz - Haberler - indir.com

Spotify'da artık beğenmediğiniz şarkıları gizleyebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-17 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify, Premium kullanıcıları için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise kişiler tarafından oluşturulan oynatma listelerini düzenleme özelliğini uygulamasına getirdi. Bu sayede ise listede beğenilmeyen müzikler kolay bir şekilde gizlenebilecek. Dünyanın en fazla aboneye sahip olan müzik servisi Spotify, kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Bu yönde yeni bir özelliğini Premium kullanıcıları için yayınladı. Spotify üzerinde çeşitli müzik zevklerine sahip olan kullanıcılar kendi oynatma listelerini oluşturabiliyorlar. Ancak bazen müzik listesi oluşturmak yerine başkaların oynatma listelerini dinlemek tercih edilebiliyor.

Ancak başkaların oluşturduğu listede sevilmeyen bir müzik parçası olabiliyor. Kullanıcıların ise sevmediği bu duruma karşılık bir çözüm getirme kararı aldığı gözüküyor. Buna göre artık Spotify Premium kullanıcıları, dinlemiş oldukları oynatmak listesindeki sevmedikleri müzikleri gizleyebilecekler. Gizlenen bu şarkı ise oynatma listesinde otomatik olarak atlanacak. Bu sayede elle yapılan bu işlem otomatik olarak daha pratik bir şekilde gerçekleşmiş olacak.

Google Play Music'teki çalma listesi Spotify'a nasıl aktarılır?Google Play Music'teki çalma listesi Spotify'a nasıl aktarılır?

Spotify için müzik gizleme özelliği geldi

Spotify’ın hem iOS hem de Android uygulamalarına gelen bu yeni özellik oynatma lsitelerinini içerik menüsünden ayarlanabiliyor. Bu sayede sevmediğiniz bir şarkıdan dolayı listeyi oynatmaktan kaçmanıza gerek kalmayacaktır. Oynatma listesinde dilediğiniz kadar şarkıyı gizleyerek kalan sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.

Özellikle tüm dünyada kullanıcıların yaşamış olduğu yeni tip koronavirüs salgını, Spotify gibi uygulamaları da etkiliyor. Özellikle yolculuk esnasında sıkça tercih edilen müzik dinleme uygulamalarının kullanım oranları salgın ile beraber aynı popülerlikte ilerlemiyor. Bakalım bu yeni özellik ne derece sevilecek göreceğiz.


Spotify’da yeni trend nostaljiSpotify’da yeni trend nostalji

PAYLAŞ