Spotify'a çocuk koruması geliyor - Haberler - indir.com

Spotify'a çocuk koruması geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-19 14:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik dinleme platformu olan Spotify’ın aile planı paketini satın alan müşteriler için yeni bir özellik geldi. Bugün itibariyle İrlanda’da kullanıma sunulan bu yeni özelliğe göre Spotify ebeveyn filtresi devreye girdi. Bu filtreleme özelliği ile aile planında yer alan çocuklar için 18 yaş ve üzeri içeriğe sahip olan şarkıların dinlenilmesi önlenebilecek. Spotify aile paketi ilk olarak 2014 yılında başlatılmış ve ülkemizde şuan için aylık 20.99 TL fiyat etiketine sahip durumda. Hesaba dahil olarak aynı adreste yaşayan maksimum beş kişiye kadar aile sistemine dahil edilebiliyor ve tek ücret ile 5 kişilik bir kullanım gerçekleşebiliyor. Ayrıca Spotify Premium üyelik herkesin kendi hesabında ayrı bir şekilde sunulmuş oluyor.

Spotify Ebeveyn Filtresi

Spotify Lite kullanıma sunuldu!Spotify Lite kullanıma sunuldu!

Geliştirilmeye devam edilen uygulamanın Aile Planı için yeni ebeveyn filtresi özelliği sunuldu. Söz konusu filtreyi aktif etmek için ödemeyi gerçekleştiren hesap sahibinin işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor. İşlem sonrasında alt hesapta bulunan çocuklar bu özelliği devre dışı bırakmak için belirlenmiş olan pin kodunu girmeleri gerekiyor. Güncelleme ile sadece Ebeveyn filtresi özelliği değil ayrıca ortak oynatmak listesi özelliği de geldi. Bu noktada Aile üyelerinin dinlediği müzikleri analiz eden sistem büyün ailenin dinleyebileceği ortak bir aile mix oynatma listesi hazırlayıp kullanıcılarına verecek.

Bakalım ebeveyn filtresi özelliği kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılarda aktif olması bekleniyor.  


YouTube Music, Apple Music ve Spotify'ın kazancına engel oldu!YouTube Music, Apple Music ve Spotify'ın kazancına engel oldu!
iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!

PAYLAŞ