Spotify Premium fiyatları yükseldi! - Haberler - indir.com

Spotify Premium fiyatları yükseldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-01 15:04:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Müzik dinleme platformları arasında en popüleri Spotify, nedenini belirtmediği nedenlerle fiyatlarını güncelledi. Yeni Spotify Premium ücretleri halihazırda kullanan kullanıcılar için önümüzdeki ay yansıtılırken öğrenci olanlar için öğrenci paketinin bittiğinde yansıtılacak.

Spotify Premium kullanıcıları aylık 13,99 türk lirası karşılığında reklamsız ve çevrimdışı müzik dinleme, müzikleri telefonda depolama gibi bir çok premium özelliklere sahip olabiliyordu. Ancak kullanıcılara gelen maillerin ardından Spotify Premium fiyatlarının arttırıldığı tüm kullanıcılara duyuruldu. Spotify tarafından alınan yeni ücret değişikliği kararları önümüzdeki yıl başında  ( Ocak 2019 ) fiyatlandırmalar yeni tarifelere göre uygulanacak.

Spotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyorSpotify, abonelerine ücretsiz Google Home Mini dağıtıyor

Spotify Premium ücretleri zamlandı, işte yeni fiyatlar!

Hali hazırda Spotify Premium üyeliği olanlar önümüzdeki üç ay boyunca aynı fiyatlardan yararlanabilecek. Eğer üyelik bu süre içerisinde iptal edilirse yeniden aktifleştirildiğinde güncel fiyatlar uygulanarak zamlardan yararlanacak.

Yeni Spotify Premium kullanıcıları 17,99 TL karşılığında Premium özelliğine sahip olabiliyor, öğrenciler için bu ücret İKİ TL ( 2₺ ) zamlanarak 6,99 TL oldu. İşte Spotify'ın Premium kullanıcılarına göndermiş olduğu mail detayları:

 

Öğrenciler için Premium'un fiyatı değişiyor.

Şu anda 6,99 TL olan Öğrenciler için Premium'un fiyatı 8,99 TL olacak. Bu, sana her gün en iyi müzik hizmetini vemeye devam etmemize yardımcı olacak.

Zaten Premium üyesi olduğun için Ocak 2020'deki fatura kesim tarihine kadar 6,99 TL ödemeye devam edeceksin. Sonra üyeliğin yeni fiyattan devam edecek.

Premium hayranı olduğun için teşekkürler.

Spotify Ekibi
 
 
 
Premium için yeni fiyattan ödeme yapmak istemiyorsan üyeliğini istediğin zaman hesap sayfasından iptal edebilir veya daha fazla sorun varsa müşteri destek sayfamızı ziyaret edebilirsin.

Spotify Premium'u Aile için Premium paketiyle kullananlar ( Aile içi Premium hesapları 6 farklı kullanıcı tarafından kullanılabiliyor ) 20,00 TL olan hesabın yenilenen fiyatıyla ayda 26,99 TL yeni zamlı fiyatıyla kullanacaklar. Öğrenciler için 8,99 TL olan Spotify Premium normal kullanıcılar için 17,99 oluyor. Spotify Premium'un bu yeni rakamlarıyla Spotify üyeliklerini iptal etmeleri için mailin alt satırlarında bulunan iptal etme bağlantıları da bulunuyor bu fiyatlar ile birlikte bir çok Spotify Premium kullanıcısı farklı platformlara yönelecek gibi.


İlgili uygulamalar
Spotify, sanatçıların takipçilerine bildirim göndermesini sağlayacakSpotify, sanatçıların takipçilerine bildirim göndermesini sağlayacak
Spotify büyümesi beklentileri aştıSpotify büyümesi beklentileri aştı

PAYLAŞ