Spotify ile Storytel birleşiyor - Haberler - indir.com

Spotify ile Storytel birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanılan platformlarından Spotify bugün, Storytel ile platforma yeni bir sesli kitap kataloğu eklenmesini sağlayacak olan başarılı sonuçlar doğuracağına inandığı işbirliğinin duyurusunu yaptı.

Sesli kitaplar pek yakında Spotify’da!

Spotify bugün, Storytel ile platformda yeni bir sesli kitap kataloğu eklenmesini sağlayacak olan heyecan verici iş birliğinin yapıldığının bilgisi verildi. Dünyanın en çok kullanılan sesli kitap platformlarından biri olan Storytel'deki ücretli üyeler, Storytel ve Spotify hesaplarını birbirine entegre ederek kullanabilecekler. Bunu yaparak Storytel sesli kitaplarına Spotify üzerinden kullanılması mümkün olacak. Storytel’in bulunduğu tüm bölgelerde kullanılması mümkün olacak olan bu uygulama ile sesli kitaplar, en geç yıl sonuna doğru Spotfy platformunda yerini alacak. 

Spotify ücretli podcast servisini başlattıSpotify ücretli podcast servisini başlattı

İki dev isim arasında yapılan işbirliği, Spotify'da sadece üyeler içim özel içerik sağlamak adına, çeşitli yayıncıların ve içerik sağlayıcıların bir Spotify üyeliği ile var olan üyelik oturumlarını doğrulamaya imkan tanıyan Spotfy'ın henüz daha çok yeni olan ve yakın zamanda da sunulacak Açık Erişim Platformu ile ilgili girişiminin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Popüler platform Spotify, 2021 yıl sonunda Açık Erişim Platformu ile ilgili olarak daha çok iş ortaklığı ve geniş seviyede bir kullanılabilirlik duyurmak adına çalışmalara devam ediyor. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalıSpotify CEO'su: Her platformun hikaye gibi sesli yayın özelliği olmalı
Spotify Android için kritik eşiği açıldı!Spotify Android için kritik eşiği açıldı!
Rtük sonunda Spotify'ın başvurusunu onayladıRtük sonunda Spotify'ın başvurusunu onayladı

PAYLAŞ