Spotify dizi oluyor - Haberler - indir.com

Spotify dizi oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 09:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Etkinlik

İnsanların aklına kazanan ve iz bırakan başarılar çoğu zaman beyaz perdeye de bir ilham kaynağı olmuştur. Bunun örneklerini geçtiğimiz senelerde teknoloji alanında da görmüştük. Steve Jobs’'un hayatı ve Mark Zuckerberg’ün başarı hikayesinden sonra şimdi de Spotify’ın dizi olacağının müjdesi geldi. 

Spotify mini dizi olacak! 

Spotify'dan Uyku Modu ÖzelliğiSpotify'dan Uyku Modu Özelliği

Spotify Yeni Bir Müzik Akışı Özelliği Getiriyor

Spotify Untold adını taşıyan kitap Spotify’nin yeni yazılacak dizisi için bir kaynak olacak. Dizinin konusu ise uygulamanın müzik endüstrisinde yaşadıkları olacak. Bir mini dizi fortmatına sahip olan bu proje Fransa’nın önde gelen medya kuruluşları arasında yer alan Banijay Group’a bağlı olan Yellow Bird UK stüdyosu tarafından uyarlanacak çekileceği öğrenilen dizide, ilk olarak uygulamanın teknoloji pazarına giriş evresine odaklanılacağı öğrenildi. 

Konuyla ilgili Yellow Bird’ün yapımcısı Berna Levin’den bir açıklama geldi.  Berna Levin açıklamasında Spotify Untold için, bu başarının düşünülmez ve imkansız olanı elde etmenin büyük bir örneği olduğunu dile getirdi. Diziyle ilgili merak uyandıran açıklamalarda bulunan Berna Levin, izleyenlerin son dönemlerin en büyük ve en şaşırtıcı teknolojik gelişmelerden birini keşfedeceklerini dile getirdi. 

“Apple’ı kendi oyunlarıyla alt eden genç bir kurucunun hikayesi” 

Spotify'ın aylık kullanıcı sayısı kaç?

Jonas Leijonhufvud ve Sven Carloss tarafından yazılan Spotify Untold, 2019 senesinin Mart ayında İsveççe olarak yayınlandı. Kitabın ardından Spotify ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Leijonhufvud, Spotify’nin yükseliş hikayesinin İsveç’ten çıkan son 10 senenin en büyük hikayesi olduğunu dile getirerek, bu öykünün Apple’ı kendi oyunlarıyla yenmeyi başaran bir genç kurucunun hikayesi olduğunu ifade etmişti. 

Jonas Leijonhufvud ve Sven Carloss proje danışmanı olacağı ve yapımcılığını Luke Franklin’in üstlendiği Spotify dizi Yellow Bird UK tarafından ekranlara getirilecek. Dizinin izleyicisiyle ne zaman bulaşacağına dair henüz bir açıklama gelmese de dizinin önümüzdeki sezon yayınlanması bekleniyor. Spotify’nin diziyle ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify Lite kullanıma sunuldu!Spotify Lite kullanıma sunuldu!
iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!iPhone'da Spotify sesli yönetilebilecek!

PAYLAŞ