Spotify aile paketine zam geldi - Haberler - indir.com

Spotify aile paketine zam geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 14:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler dijital müzik dinleme servisi olan Spotify, ABD’deki Aile paketi kullanıcılarına zam gerçekleştirdiğini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre kullanıcılar, bu abonelik paketine 30 Nisan tarihi ile beraber 1 dolar daha pahalıya sahip olabilecekler. Şirket yetkilileri, Avrupa Birliği ülkeleri ile İngiltere’de zam yapacağını açıklarken, bu kapsamda Türkiye’nin de etkilenmesi bekleniyor. Son yılların popüler dijital servisi Spotify, kullanıcıları tedirgin eden yeni bir hamle gerçekleştirdi. Platformun yaptığı açıklamaya göre 30 Nisan itibariyle ABD’deki kullanıcıların Aile paketlerine zam yapacak. Buna göre aynı çatı altında yaşayan kullanıcılar, Spotify’ın Aile paketine artık 15.99 dolar karşılığında sahip olabilecekler. Bu rakam daha önce ise 14.99 dolar seviyesiydi.

Spotify tarafından yapılan açıklamaya göre platformun Aile paketine sadece 1 dolarlık bir zam yapılıyor. Ancak zamdan sadece ABD kullanıcıları etkilenmiyor. Şirketin yaptığı açıklama kapsamında yakın zamanda tüm Avrupa Birliği üyeleri ile İngiltere’de zam yapılan ülkelerden olacak.

Siri artık Spotify'ı yönetebilecekSiri artık Spotify'ı yönetebilecek

Spotify aile paketine zam geldi

Konu hakkında açıklamalar yapan Spotify yetkilileri, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenmiş abonelik paketleri sunduklarını ve bu paketlerin ise kendine göre fiyatlandırma politikaları olduğunu belirtiyor. Spotify’a olan talebin sürekli arttığını belirten yetkililer, talebi karşılayabilmek için böyle bir şey yaptıklarını belirtiyorlar. Spotify baktığımız zaman Türkiye’de dört farklı abonelik paketi sunuyor. Bunların en ucuzu 8.99 TL ile öğrenci paketi olurken, bireysel paket 17.99 TL, duo 23.99 TL ve aile paketi ise 29.99 TL’den sunuluyor. Yakın zamanda ise zamların gelmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Facebook, Clubhouse'a Spotify ortaklığında rakip olacakFacebook, Clubhouse'a Spotify ortaklığında rakip olacak
Spotify şarkıları artık Facebook'ta görüntülenecekSpotify şarkıları artık Facebook'ta görüntülenecek

PAYLAŞ