Spotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattı - Haberler - indir.com

Spotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 19:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Spotify’ın uzun bir süredir ülkemizde sunulmayan “ilk 3 ay ücretsiz” adlı kampanyası ücretli abonelik servisi olan Spotify Premium için tekrardan sunmaya başladı. Bu sayede sizler de 3 ay boyunca herhangi bir ödeme gerçekleştirmeden Spotify Premium’u deneyimleyebilirsiniz. Dünyanın en fazla kullanıcıya sahip olan dijital müzik dinleme platfoum Spotify, geçtiğimiz dönemlerde Premium hizmetini kullanıcılara 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde sunuyordu. Söz konusu bu paket ile reklamsız ve çok daha kaliteli müzik deneyimi yaşatmayı hedefleyen Spotify Premium, normalde aylık 17.99 TL’lik bir ödemeye sahip olarak Türkiye’de bulunuyor.

Ülkemizde ise bir süredir 3 aylık kampanyasını görmediğimiz Spotify, yeni kullanıcılar kazanmak adına bu hizmetini tekrardan başlattı. Eğer sizde 3 aylık ücretsiz Spotify Premium kullanmak istiyorsanız, 31 Aralık 2020 tarihine kadar süreniz bulunuyor.

Spotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildiSpotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildi

Spotify 3 aylık ücretsiz premium kampanya başladı

Spotify’ın Premium olarak 3 ay ücretsiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız, ilk etapta yeni bir hesaba ihtiyacınız bulunuyor. Daha önceki bir Spotify hesabınız ile bu kampanyaya girmeniz mümkün olmayacaktır. Yeni bir hesap açtıktan sonra kredi veya banka kartı bilgilerinizi tanımlayarak 3 aylık ücretsiz Premium üyeliğinize başlayabilirsiniz. 3 ay sonunda ise üyeliğinizi iptal etmezseniz, tanımladığınız hesapta para var ise otomatik olarak her ay ödeme alınacaktır.

Ancak dilediğiniz gibi 3 ay sonunda veya öncesinde hesabınızı iptal ederek tamamen de kapatabilirsiniz.

 


Spotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadıSpotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadı
Spotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladıSpotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladı

PAYLAŞ