Spotify 10.000 şarkılık kütüphane limitini kaldırdı - Haberler - indir.com

Spotify 10.000 şarkılık kütüphane limitini kaldırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-27 12:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik kütüphanesi Spotify kullanıcıların şikayetçi olduğu 10.000 şarkılık sınırı sonunda kaldırdı.

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan Spotify son dönemlerde uygulama deneyimini geliştirmeye odaklanmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda “3 aylık Premium” abonelik kampanyasını da yeniden başlatan platform piyasaya çıktığından beri kullanıcılarına 10.000 şarkılık bir liste oluşturabilme imkanı tanıyordu. Kullanıcıların kütüphane içindeki kaydettiği şarkı sayısı 10.000 olduğu zaman yeni bir şarkı eklemek için bir şarkıdan vazgeçmeleri gerekiyordu. Uzun zamandır pek çok kullanıcının şikayetçi olduğu bu sorunu değerlendirmeye alan Spotify 10.000 şarkılık sınırı kaldırdığını açıkladı.

Spotify podcast öneri özelliği geliyorSpotify podcast öneri özelliği geliyor

Bugünden itibaren Spotify kullanıcıları müzik listelerine sınırsız şarkı ekleme özgürlüğüne sahip olacak. Uzun zamandır beklenen bu özellik kullanıcıları sınıra karşı farklı çözümler aramaktan da kurtaracak. “Kütüphaneniz dolu” uyarısıyla karşılaşan kullanıcılar bugüne dek şarkıları farklı çalma listelerine atıp sonrasında kütüphanesinden silmek zorunda kalıyordu. Diğer bir çözüm ise her albümden belirli şarkıları kaydederek o şarkıyı kılavuz alarak albümü açmaktı. 

Spotify saniyede 30.000’den fazla bağlantıyı gözler önüne seriyor

Platformun yeni yaptığı düzenleme ise müzik tutkunlarının özgürce liste oluşturmasını ve bu listeleri istedikleri gibi düzenleyebilmelerini sağlayacak. Kullanıcıları oldukça sevindiren bu düzenlemenin yanı sıra platformun ilerleyen dönemlerde düzenleme ve filtreleme konusunda bir adım atması bekleniyor.

Spotify 10.000 şarkı limiti kaldırma kararı almış olsa da işlemin düzenlemenin olarak yapıldığının altını çizmekte fayda var. Eğer hala "Kütüphaneniz dolu” bildirimi alıyorsanız birkaç gün daha beklememeniz gerekebilir.


İlgili uygulamalar
Spotify Voice kullanıcılara yanıt verecekSpotify Voice kullanıcılara yanıt verecek
Spotify Spotify "Sosyal dinleme" özelliğini kullanıma sundu

PAYLAŞ