South Park oyuna dönüşüyor! - Haberler - indir.com

South Park oyuna dönüşüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 14:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

South Park yaratıcıları tarafından tasarlanan yeni bir South Park oyununa yatırım yapacakları gün yüzüne çıktı. İki ortak aynı zamanda Paramount + ile de anlaştı.

South Park, 13 Ağustos’ta 24'üncü yılına giriyor. Animasyon sitcom türünde olan dizinin birçok hayranı vardır. South Park’ın ilk oyunu 1998 yılında Nintendo 64 için tasarlanmıştı. Bugüne kadar 9 oyunu var olan serinin en akılda kalan oyunu da South Park: The Stick of Truth olmuştu. En son 2017 yılında sunulan South Park oyunundan bu yana seriye yeni bir nefes getirecek yeni bir oyun daha bekleniyordu. South Park yaratıcılarının yeni bir oyun için yatırım yapacakları da belli oldu. 

South Park'ın Yeni Oyunu South Park: The Fractured But Whole ErtelendiSouth Park'ın Yeni Oyunu South Park: The Fractured But Whole Ertelendi

South Park yaratıcıları yeni çalışmalar peşinde

South Park yaratıcıları, Trey Parker ve Matt Stone, ViaComCBS ile yeni bir anlaşma imzaladığının bilgisini verdi. Bloomberh tarafından yapılan haberlere göre, bu anlaşma serinin yaratıcılarına gelecekteki altı yıl içerisinde TV tarihinin en zengin anlaşmalarından biri olma özelliğine sahip olan 900 milyon dolar kazandıracak. Bu anlaşma ile beraber oyunu sevenler, ViaCom‘un Comedy Central'ında South Park’ın yeni bölümleri ve aynı zamanda Paramount + için yapılacak birkaç spin-off South Park filmini görebilecekler. İlk filmin de bu yıl içerisinde kullanıcıların karşısına çıkması planlanıyor.

Stone ve Parker ayrıca HPS Investment Partners LLC ile 600 milyon dolar miktarında olan bir kredi anlaşması yapıldı. Parker ve Stone bu parayı yalnızca Paramount + filmleri için değil, bir ot şirketine ve bir 3D South Park oyununa yatırım yapmak adına kullanacaklar. Konuyla ilgili olarak pek fazla detay paylaşılmadı, bu sebeple projenin erken aşamalarda odluğu ve birkaç yıl daha piyasada yer almayacak belirtildi. Yeni 3D South Park oyununun hangi şirket tarafından yayınlanacağı ise şu an için belli değildir. South Park: The Stick of Truth, Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi ve Ubisoft tarafından da yayınlanma işlemi yapıldı. South Park: The Fractured But Whole ise Ubisoft San Francisco tarafından geliştirildi ve Ubisoft tarafından da yayınlanma işlemi gerçekleştirildi. Bugüne kadar çıkmış olan 3 oyunun da yayıncılığı Ubisoft tarafından yapıldı. Yeni oyunun da Ubisoft tarafından yayınlanma ihtimali olduğu tahmin ediliyor. Şu an için resmi bir bilgi olmadığı için yayıncı adı sadece tahminden ibarettir. 

 


South Park: Stick of Truth sistem gereksinimleriSouth Park: Stick of Truth sistem gereksinimleri

PAYLAŞ