Snapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldı - Haberler - indir.com

Snapdragon 845'li ilk modeliyle gelecek POCO Xiaomi tarafından tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 12:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Xiaomi tarafından yapılan yeni basın tanıtımında POCO markası resmen görücüye çıktı. İşte Xiaomi’nin POCO ile ilgili planlamaları.

Uzun zamandan beri Pocophone F1 ve POCO markası ile konuşulan Xiaomi beklenen tanıtımı yaptı. Marka bugün basın ile bir araya gelerek gelecek planlarını da paylaşırken, POCO alt markası ile yüksek performanslı telefonların uygun fiyatlarla satılacağını duyurdu. Üstelik belirli bir bölgeye yönelik geliştirilmeye marka, global pazarda şansını deneyecek.

Xiaomi’den Android Pie hamlesi!Xiaomi’den Android Pie hamlesi!

İlk modeli Pocophone F1 olacak!

Xiaomi tarafından geliştirilecek POCO’nun ilk telefon modeli ise yine uzun zamandan beri gündemde yer alan Pocophone F1 olacak. Telefon için çok fazla sızdırma yapıldığı için pek çok detay biliniyor. Snapdragon 845 işlemci gibi son donanımlarla gelecek yeni model, şimdiden büyük bir beklenti yaratmış durumda.

Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

POCO hangi ülkelerde olacak?

Şu ana kadar gelen bilgilere göre POCO için ilk hedef ülke Avrupa ve Hindistan. Bu bölgelerde satışa çıkacak olan marka daha sonrasında Türkiye’ye dahil giriş yapabilir. Note 9’da gördüğümüz gibi sıvı soğutma sisteminin yer aldığı yeni telefon modeliyle piyasalara iddialı bir giriş yapmayı planlayan POCO, bu konuda oldukça kararlı.

Xiaomi’nin POCO ile ilgili uzun vadeli planlamaları açıklamaması ise markanın geleceğine yönelik soru işareti yarattı. İlk modeli ile birlikte piyasaya gireceği üzerine vurgu yapılan yeni markanın gelecekte nasıl bir strateji izleyeceği ve Xiaomi’nin kendi adı ile birlikte POCO’yu nasıl pazarlarda kullanılacağı şu an için net değil.

En iyi video izlenen markalar açıklandı! Xiaomi listede var mı?


Xiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldıXiaomi Pocophone F1 tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ