Snapchat'ten sonra Instagram hikayelerinde Tweet paylaşma özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Snapchat'ten sonra Instagram hikayelerinde Tweet paylaşma özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-28 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Pandemi döneminde kullanıcıları için pek çok yeni özellik yayımlayan Twitter, diğer sosyal medya uygulamalarındaki görünürlüğünü de arttırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde dijital dünyadaki etkileşimini arttırmak için yeni bir hamle yaparak Snapchat’le iş birliği yapan Twitter kullanıcılarına yeni bir özellik sunmuştu. Bu anlaşmayla birlikte artık Snapchatt’e kullanıcıların Twitter hesapları üzerinden paylaştığı tweetler hikayelerde paylaşılabilecekti. Daha öncesinde kullanıcılar tweetlerini sadece ekran görüntüleri olarak paylaşabiliyorken, yeni özellik kullanıcılar tweetlerini direkt hikaye de paylaşabilme imkanı sunuyor. Aynı özelliği yayınlaştırmak isteyen şirket aynı özelliği Instagram için test etmeye başladığını açıkladı.

Twitter Squad'ı satın aldıTwitter Squad'ı satın aldı

Twitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyor

10 Aralık tarihinde Snapchat için yayımlanan özellikle birlikte kullanıcılar artık Twitter’ın paylaşım menüsünde bulunan Snap Camera’ya hızlıca tweet gönderebiliyordu. Bu özellik ilk etapta sadece bir ekran görüntüsü alıp paylaşmaktan farklı görünmeyebilir ancak yeni özellik tweetleri paylaşmayı daha kolay hale getiriyor. Bunun yanı sıra galerinizde de ekran görüntülerinin fazladan yer kaplamasının önüne geçiyor.

Instagram'da tweet paylaşma dönemi başlıyor

Yeni özelliği Instagram için test etmeye başlayan Twitter konu hakkında resmi açıklama yaptı. Şirket açıklamasında “Şu anda Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmayı test ediyoruz. Kullanıcıların diğer sosyal medya uygulamalarında Tweet paylaştıklarını iyi bilmekle birlikte onların Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmasını daha da kolaylaştırmak için yeni yollar arıyoruz. Instagram’da paylaşılan ve yayınlanan Twitter içeriğinin, Twitter’daki içeriğin mevcut durumunu yansıtmayabileceğini ve Instagram’ın politikaları ile kurallarına tabi olacağını lütfen unutmayın.” İfadelerine yer verdi.


Twitter, Spaces için test aşamasına geçtiTwitter, Spaces için test aşamasına geçti
Twitter, retweet özelliğini normal haline getirdiTwitter, retweet özelliğini normal haline getirdi

PAYLAŞ