Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor! - Haberler - indir.com

Snapchat Lens Challenges ile Instagram ve TikTok'a meydan okuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 10:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Snapchat Lens Challenges ile çevrimiçi ortamda son zamanlarda popüler olan akımı yakalamaya çalışıyor. YouTube, Instagram ve TikTok gibi platformlardaki kullanıcılar arasında 
oldukça popüler olan Challenge'lar, Lens Challenges ile Snapchat’e de geliyor.

Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

Snapchat'e Yeni Kedi Filtreleri GeliyorSnapchat'e Yeni Kedi Filtreleri Geliyor

Lens Challenges'ta Snapchat kullanıcıları, belirli filtrelerle birlikte birbirlerine meydan okuyabilecekler. Bu meydan okumalar daha sonra uygulama içinde öne çıkarılan listesine alınabilecek ve diğer kullanıcıların da görmesini sağlayacak. İlk Lens Challenge için yılbaşı temasını seçen uygulama, özel bir Lens ile kullanıcılarının Jingle Bells'in Gwen Stefani tarafından seslendirilmiş versiyonunu söylemesine izin veriyor.

TikTok'a büyük rakip!

Snapchat kullanıcılarına katılabilecekleri meydan okumaları sunan yeni şirket olsa da, bu konuda ilk olmadığı gayet açık. Çinli Bytedance'in sahip olduğu TikTok, bu tür meydan okumaları popüler hale getiren platform olarak öne çıkıyor. Böylelikle kullanıcı etkileşimini ortalamanın üstünde tutan uygulama, bir yandan birkaç meydan okumalarını öne çıkararak ulaştıkları yüksek izleme sayılarına dikkat çekiyor.

Instagram’da da kullanıcıların birbirlerine meydan okudukları videolara artık daha sık rastlanıyor. YouTube ise hem Instagram hem de TikTok’taki meydan okuma videolarının toplandığı bir tür kütüphane işlevi hale gelmiş bulunmakta. Ancak YouTube’un da çok sayıda yeni meydan okuma videosuna ev sahipliği yaptığını söylemeden geçmek olmaz.

Snapchat'in bu yeni özelliğine kavuşmak için öncelikle Lens Explorer'a girmeleri ve oradan Jingle Bells filtresini bulması gerekiyor. Yapacağınız kayıttan memnun olanlar, videolarını Gwen Stefani Challenge hikayesine göndererek geniş kitlelere  yayabiliyor.


İlgili uygulamalar
Facebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması GeliyorFacebook'tan Tiktok'a Rakip Lasso Uygulaması Geliyor
Snapchat Kullanıcı Rakamları DüşüşteSnapchat Kullanıcı Rakamları Düşüşte
Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

PAYLAŞ