Snapchat 3 boyutlu selfie özelliği duyuruldu - Haberler - indir.com

Snapchat 3 boyutlu selfie özelliği duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 12:19:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Eskisi kadar popüler olmasa da, Snapchat uygulaması hala kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Şirket yeni efekt ve özellikler ile geliştirmeye devam ettiği Snapchat için şimdi ise 3 boyutlu kamera özelliğine sahip akıllı telefonlarda kullanılabilecek olan yeni bir 3 boyutlu selfie özelliği duyuruldu. Bu sayede kullanıcılar 3 boyutlu efekte sahip öz çekimler yapabilecek ve bir süre sonra ise 3 boyutlu özelliğe sahip olmayan telefonlar için de özellik kullanılabilir olacak. Bir dönemin en popüler uygulaması olan Snapchat, rakip Instagram gibi uygulamaların benzer yeteneklere sahip olmasından ötürü eskisi yoğunluğunu kaybetti. Bu yeni gelecek olan özellik ise aktif 3 boyutlu kamera özelliğine sahip akıllı telefonlarda kullanılabilir olacak.

Snapchat İçin 3 Boyutlu Selfie Özelliği Geliyor

Spotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksinizSpotify kullanıcılarına müjde! İstediğiniz müzikleri Snapchat'te paylaşabileceksiniz

Bu yeni özellikten faydalanmak için en az iPhone X veya benzeri bir akıllı telefona ihtiyacınız olacak. Bu yeni efekt ve özellik ile beraber yapılacak olan özçekimler cihaza kaydedilebilecek. Bu sayede diğer sosyal medya uygulamalarında da ücretsiz olarak paylaşılabilecek. Ayrıca bu 3 boyutlu çekimlere istenildiği gibi filtrelerde eklenebilecek. Snapchat bu özelliği daha iyi anlatabilmek için yukarıda gördüğünüz resmi videoyu yayınlamış durumda.

Bir Snapchat yetkilisinin ifade ettiğine göre bu özellik yakın zamanda 3 boyutlu çekim özelliğine sahip olmayan cihazlarda da aktif olacak.



PAYLAŞ