Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip - Haberler - indir.com

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 22:35:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu Galaxy Fold adlı katlanabilir akıllı telefon sonrasında, gözler serinin ikinci cihazına çevrilmiş durumda. İlk modeli ile tam olarak başarı yakalayamamış olan şirket, ikinci katlanabilir akıllı telefon modeli ile iyi bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Şimdi ise ortaya çıkan bazı iddialara göre Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonun modelinin adı Galaxy Bloom olmayacak. CES 2020 fuarını geride bırakırken, fuar kapsamında yer alan teknoloji markalarından birisi de Samsung oldu. Şirket bazı katılımcılarına ürünlerini gösterirken, bu ürünlerden birisi ise yakın zamanda tanıtılacak olan markanın ikinci katlanabilir akıllı telefon modeliydi.

Etkinlikten ortaya çıkan fotoğraflara göre Galaxy Fold 2 olarak gelmesi beklenen modeli Galaxy Bloom olarak gelmesi iddia eidlmişti. Ancak yeni bilgilere göre bu cihazın adının değil kod adının Galaxy Bloom olduğu belirtiliyor.

Samsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilirSamsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilir

Samsung Galaxy Z mi geliyor?

Akıllı telefonlar hakkında yapmış olduğu sızıntılar ile ünlü isim olan Ice Universe tarafından atılan bir tweet ile “Bloom sadece bir kod adı, gerçek adı Galaxy Z***” şeklinde bir paylaşım yapıldı. Daha sonra ise Galaxy Bloom olarak bilinen yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin Galaxy Z Flip olarak yayınlanacağı ifade edildi. Modelin donanım özellikleri tarafından iddialara göre Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Diğer yandan Ultra Thin Glass, adlı yeni bir cam türü ile modelin kaplanması düşünülüyor. Galaxy Fold modelinde ise polimer film kullanıldığını hatırlatalım.

Galaxy Z Flip modeli hakkında iddia edilen özellikler arasında 8K video kayıt desteği ile beraber çift kamera bulunuyor. Infinity-O ekran ve selfie kamerası ise damla çentik ile geleceği bekleniyor. Model kutu içerisinden Android 10 OneUI arayüzü ile çıkış yapacakken, Samsung’un Galaxy Z Flip modelini Galaxy S20 serisiyle duyurması bekleniyor.  


Samsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyorSamsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyor
Samsung Galaxy Bloom dikkat çekecekSamsung Galaxy Bloom dikkat çekecek

PAYLAŞ