Samsung’un pop-up kameralı ilk telefonu - Haberler - indir.com

Samsung’un pop-up kameralı ilk telefonu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Merkezi Güney Kore olan teknoloji devi Samsung, ilk olarak pop-up kameralı akıllı cep telefonu modelleri ile gündemde adından söz ettiriyor. Yeni akıllı cihaz modeli orta seviyede yer alıyor. Samsung Galaxy A80, şirketin motorlu kamera sistemine sahip olan ilk akıllı cep telefonu olarak karşımıza çıkmıştı. Cihazın üst kısmı benzersiz olarak hareketli bir şekilde tasarlanan bu orta seviyeli cihaz Samsung Galaxy A80 ile ilgili yapılan sızıntılara göre firmanın motorlu kamera sistemine sahip olan tek modeli olmayacak. 

Çünkü @OnLeak tarafından sızdırılan yeni model, bünyesinde daha önce birçok farklı markanın cihazında da karşımıza çıkan pop-up ön kamerası bulunuyor. Bu konuda Samsung'da bir ilke imza atan telefon, henüz maalesef bir isme sahip değildir. Fakat orta seviye sınıfında yer aldığı düşünülen yani A serisinde yer alıyor şeklinde söylenen model, alt kısmında günümüz için kalın sayılacak bir çerçeveye sahiptir. Parmak izi sensörö özelliğinin arka kısmında olan bu merak uyandıran yeni Samsung modeli, bu kısımda üçlü bir kamera sistemine sahiptir. Bağlantı tarafında USB-C kullanan ve 3,5 mm kulaklık girişi taşımayan model, genel olarak ilgi çekici görünüyor. 

Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?Yarın tanıtılacak olan Samsung Galaxy A80 ve A60'ta bizleri neler bekliyor?

Samsung Galaxy A80’in teknik özelliklerini hatırlamak gerekirse

Samsung Galaxy A80 adlı akıllı cihazda oldukça büyük olan 6,7 inç çentiksiz ve deliksiz bir Super AMOLED ekran bulunuyor. 128 GB dahili depolaması bulunan Galaxy A80, 3.700 mAh kapasitesine sahip bir pil özelliğine sahiptir. Bu pil 25W hızlı şarj sistemiyle oldukça hızlı bir şekilde doldurulabiliyor. Kutusundan Android Pie çıkan cihaza gücünü Snapdragon 730 işlemci ve 8 GB RAM veriyor. Akıllı telefon modeli özellikle tam ekran deneyimi getiren ilginç kamera sistemiyle öne çıkıyor. Modelde hem öne hem de arkaya dönebilen tek bir kızaklı kamera modülü yer alıyor. Bu modülde 48 megapiksel + 8 megapiksel + ToF sensörü yer alıyor. 


Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı!Samsung Galaxy A80, lansmanı başlamadan sızdırıldı!
Samsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri AçıklandıSamsung Galaxy A80 Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı
Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir?Samsung Galaxy A80'e Root ve TWRP Recovery nasıl yüklenir?

PAYLAŞ