Samsung'dan 200 megapiksel devasa kameralı telefon! - Haberler - indir.com

Samsung'dan 200 megapiksel devasa kameralı telefon!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-26 14:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung tarafından yapılan yeni bir video paylaşımında 200 megapiksel görüntü sensörlü, 6 kameralı bir telefon gösterildi.

Samsung resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan son paylaşım, özellikle markaya ilgi duyanlarda büyük bir heyecan yarattı.  Samsung Exynos resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, 200 megapiksellik bir görüntü sensörünün kullanıldığı ve 6 kamera düzenine sahip telefon gösterildi. Bugüne kadar pek çok farklı iddia ve bilgide markanın yüksek çözünürlüklü bir kamera sistemi üzerinde çalıştığı belirtilmişti. Samsung cephesinden bu gelişmeleri doğrulayan herhangi bir açıklama ya da bilgi gelmemişti. Ancak Twitter hesabı üzerinden yapılan son paylaşımda, iddialarının geçerli olduğu bir kez daha görüldü. Zira 200 megapiksel özel bir görüntü sensörünü kullanan Samsung, 6 farklı kamera sistemi ile de kamera konusunda en iddialı modeli için hazırlanıyor.

Apple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacakApple, iPhone 13 için Samsung ile çalışacak

Kamerada üst düzey performans 

Samsung'un yeni modelde ön plana çıkacağı özellik kuşkusuz görüntü kalitesi olacak. Arka tarafta 4, ön tarafta ise 2 kamerası bulunan amiral gemisi toplamda 6 farklı kameraya sahip olacak. Telefonda Samsung Exynos işlemci tercih edecek şirket için en büyük soru işareti ise bu telefonun hangi model olacağı. Konuyla ilgili şu ana kadar hiçbir detay verilmedi. Yapılan paylaşımlarda ve teknoloji uzmanları tarafından yapılan değerlendirmelerde ise piyasaya çıkacak olan yeni model Galaxy Z Fold 3 olacak. Yeni model ile ilgili detayların önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.


Samsung performans canavarı DDR5 Ram'i TanıttıSamsung performans canavarı DDR5 Ram'i Tanıttı

PAYLAŞ