Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı - Haberler - indir.com

Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 12:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarının devi Samsung geçtiğimiz ay Galaxy Note 10 ailesini tanıtmıştı. Özellikleriyle ön plana çıkan Galaxy Note 10 şüphesiz amiral gemisi cihazlar arasında özellikleriyle en donanımlı telefonlar arasında yer alıyor. Sınıfının en iyisi olma özelliğini taşıyan Note 10’la ilgili ilk reklam filmini çeken Samsung, reklamda en büyük rakibi Apple’a da gönderme yapmayı unutmadı.

Bildiğiniz gibi Amerika’da birçok şirket reklam filmlerinde birbirlerine eğlenceli göndermeler yapıyorlar. Teknolojinin iki dev firması daha öncede birbirlerine göndermeler yaparak kullanıcılarına eğlenceli tanırım filmleri sunmuştu. Uzun bir sürenin ardından yeniden aynı stratejiyi izleyen Samsung, Apple kullanıcılarını Note 10 kullanmaya davet etti.

Apple kullanıcılarının kullandığı bir özellik Android'e ekleniyorApple kullanıcılarının kullandığı bir özellik Android'e ekleniyor

Samsung Apple kullanıcılarını Note 10 kullanmaya davet etti

Yaklaşık bir hafta önce Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasından sonra, Samsung Note 10 serisi için bir reklam videosu çekerek, “Bokeh” özelliğine dikkat çekti.

Reklam filminde direk olarak Apple ibaresi kullanmamayı seçen şirket, her şeyi 15 saniyelik bir reklam videosuna sığdırdı. Bir kadın ve bir erkeğin rol aldığı reklam filminde ikili yan yana duruyor ve kadın elinde Galaxey Note 10 modelini tutarken, erkek ise bir iPhone modelini tutuyor. Videonun kilit noktası da burada, karşılarında çekilen bir evlilik teklifini kayda alan ikili de çekilen video kalitesinin Galaxy Note 10’da daha iyi olduğuna dikkat çekiliyor. Videoda “Bokeh” efekti sayesinde canlı video akışında arka planı bulanıklaştırma özelliği sunduğunu görüyoruz.

Samsung Galaxy Note 10, 5G'de zirve isim oldu

Bu konuda son derecede yetenekli olan Galaxy Note 10 yayınlanan reklam videosunda “Bir şeyler mi kaçırıyorsun? Galaxy Note 10 ile değiştirin ve Live Focus Video’ya aşık olun.” Mesajıyla kullanıcıları davet ediyor. Bildiğiniz üzere “Bokeh” özelliği Apple’un ürettiği son iPhone’larda da bulunmakta. Ancak cihazda yüklü olan kameranın uygulamasında “Bokeh” özelliğinin olmaması iPhone’larda bu işlemi üçüncü parti uygulamalarla gerçekleştirmeye neden oluyor. Bu durumu bir reklam stratejisi için kullanan Samsung ise dikkatleri üzerine çekmiş durumda.


Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?Beta sürümü yayınlanan Samsung PlayGalaxy Link nedir?

Samsung'un Note 10 reklamında iPhone göndermesi


PAYLAŞ