Samsung konum takip cihazı geliştiriyor - Haberler - indir.com

Samsung konum takip cihazı geliştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-01 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni bir konum takip cihazı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. El-T5300 model koduna sahip olan bu yeni ürünün Galaxy Smart Tag olarak adlandırıldığı iddia ediliyor. Ürünün ise muhtemel olarak UWB teknolojisi ile çalışması bekleniyor. Galaxy Smart Tag ürününün ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un yeni bir ürün üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Galaxy Smart Tag olarak adlandırılan bu ürünün kayıp ürünleri bulmaya yönelik üretildiği ifade ediliyor. Sertifikasyon verilerinde ortaya çıkan bu ürünün ortaya çıkış tarihi de dikkat çekiyor. ABD’li Apple şirketinin AirTags adlı bir üzerinde çalışıyor olmasının üzerine Samsung’dan da yanıt gelmiş gibi duruyor.

Samsung tarafından geçtiğimiz yıllarda benzer bir ürün duyurulmuştu. SmartThings Tracker adlı bir ürün, sahip olduğu LTE desteği ile ürünlerin kaybolmasını engelliyordu. El-T5300 model koduna sahip olan bu yeni ürün de tıpkı SmartThings Tracker’e oldukça benzemesi bekleniyor. Ancak yeni ürünün daha fazla gelişmiş özelliklere sahip olacağını göreceğiz.

Samsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldıSamsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldı

Samsung Galaxy Tag geliyor

Samsung, yaklaşan bu takip cihazıyla alakalı resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak bu ürün, sadece LTE ve GPS’ten daha fazla özelliğe sahip olacak. Samsung’un bu yeni ürününde ultra geniş bant desteği sunabilir. Bu durumda Galaxy Smart Tag’in oldukça hassas konum verisi sağlayacağı ifade ediliyor. Samsung Galaxy Smart Tag’ın çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Ancak beklentiler, bu yeni ürünün Galaxy S21 ailesi ile beraber duyurulacağı bekleniyor. Ayrıca bu zamanlama ile beraber Apple’ın çıkması muhtemel olan AirTags cihazına da iddialı bir rakip olacak gibi duruyor. Kullanıcıların bu yeni takip cihazı ile nasıl bir kullanım deneyimi yaşayacağına ise ilerleyen günlerde resmen göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.

 


Samsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyorSamsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyor
Samsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılarSamsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ