Samsung kendi e-posta uygulaması mı üretiyor? - Haberler - indir.com

Samsung kendi e-posta uygulaması mı üretiyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 16:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Android, her alanda kendi içeriğini sunmaya devam ediyor. Şimdi ise markanın Android için yeni bir e-posta uygulaması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Koreli şirketin geliştirmiş oldu bu yeni mail hizmetinin E-mail Plus adla sunulması bekleniyor. LetsGoDigital tarafından sunulan bu yeni rapora göre Samsung’un halihazırda kullanmış olduğu e-posta uygulamasına yeni eklemeler yapılarak yeni bir mail hizmeti sunması bekleniyor. E-mail Plus olarak adlandırılacak olan bu yeni uygulamanın özellikleri ise henüz bilinmiyor. Fakat Samsung’un uygulaması Google cephesinden güvensiz olarak gözüküyor.

Samsung’dan Yeni Mail Uygulaması Geliyor

Samsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacakSamsung Galaxy Note 10, yarım saatte tam şarj olacak

Geçtiğimiz dönemlerde bazı Samsung e-posta kullanıcıları Gmail’e bağlanmak için yapılan istemcilerinin güvenli olmadığını ve güvenilmeyen bir yayıncıdan geldiği noktasında uyarılar almıştı. E-mail Plus uygulamasında ise bu güvenlik sorunlarının yaşanacağı ifade edilirken, Samsung E-mail Plus’ın geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor.

Bu yeni mail hizmeti, Premium müşteriler için bazı seçenekler de dahil olmak üzere bazı kişiselleştirilmiş özellikler de sunulacak. Bu yüzden Samsung kullanıcılarından bazı aylık ücretler talep etmesi bekleniyor. Fakat piyasada Gmail, Yandex Mail, Outlook gibi ücretsiz hizmetler yer aldığı için, bu servislere nasıl bir rekabet edecek göreceğiz. Ancak bu yeni hizmetin yeni bir uygulama yerine var olan uygulamanın yükseltmesi olarak da sunulabileceği düşünülüyor. Bakalım Samsung, bu yeni mail servisi ile beraber nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz. Hizmetin ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.  


Huawei savaşı Samsung'u KıskandırıyorHuawei savaşı Samsung'u Kıskandırıyor
Samsung batıyor mu?Samsung batıyor mu?

PAYLAŞ