Samsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladı - Haberler - indir.com

Samsung, iPhone'ları Android'e dönüştüren uygulamasını yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-09 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung, iPhone kullanıcıları için Android ekosisteminin sunduklarını görebilmeleri için iTest adlı yeni bir uygulamasını yayınladı. Web tabanlı uygulama olarak yer alan iTest, iPhone cihazlarda sanal One UI deneyimi sunuyor. iTest, sistemsel kısıtlamalara rağmen çok iyi çalışıyor. Teknoloji üreticisi Samsung, iOS kullanıcılarını Android ekosistemine dahil edebilmek için yeni bir işe imza attı. iTest olarak adlandırılan ve web tabanlı olan özel bir yazılım sunan marka, iPhone kullanıcılarının bu yazılımı kullanarak Galaxy telefon deneyimini keşfetmelerine olanak sağlıyor. iTest ile kullanıcılar iPhone cihazlarında Android deneyim yaşayabilecekler.

iTest bildiğiniz üzere tüm Android özelliklerini sunamıyor. Fakat kısıtlamalara rağmen oldukça iyi bir deneyim sunuyor diyebiliriz. Bu yazılımı kullanarak Samsung UI arayüzünün ne gibi özellikler sunduğunu görebileceksiniz. Ayrıca Android uygulamalarının önizleme sürümlerini de çalıştırabileceksiniz.

Amazon Android tasarımı değiştiAmazon Android tasarımı değişti

iPhone’larda Android deneyimi yaşatan iTest yayınlandı

iTest uygulamasının sunmuş olduğu işlevselliklerin en etkileyici olanı ise bildirim gönderme özelliği oluyor. Web tabanlı bu uygulamayı açtığınız zaman iTest size bazı sahte bildirimler göndermeye başlıyor. Bu durum iPhone’dan gelen bildirimler ile birleştiği zaman kafa karıştırıcı olabiliyor. Ancak yine de Android deneyimi yaşamanızı sağlıyor. iTest ile iPhone yerine Samsung cihaz alırsanız neler ile karşılaşabileceğinizi gösteriyor.

Samsung’un iPhone cihazlarda Android deneyimi yaşatan iTest servisine buradan erişebilirsiniz. İnternet sitesinde yer alan QR kodu telefon kameranız ile okuttuktan sonra iPhone 7 ve üzeri modellerde Android deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz.


WhatsApp'a Android ve iOS arası sohbet aktarma gelebilirWhatsApp'a Android ve iOS arası sohbet aktarma gelebilir
LG'nin 3 yıl Android güncellemeleri vereceği modeller açıklandıLG'nin 3 yıl Android güncellemeleri vereceği modeller açıklandı

PAYLAŞ