Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-02 14:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi her geçen gün farklı özelliklere ve farklı tasarımlara sahip akıllı cihazlar ile yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk katlanabilir akıllı cihazı Galaxy Fold'u tanıtan Güney Koreli şirket durdurak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Yeni akıllı cihazı Galaxy Note 10 ile yine gözleri üzerine çekmeyi başaran Samsung kısa zaman sonra kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor. Söz konusu bu akıllı cihazın lansman tarihi hakkında ortaya çıkan sızıntıların bir geçerliliği olmadığı kesinleşti. Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei ile olan katlanabilir akıllı cihaz rekabetinde yaşadığı Galaxy Fold talihsizliği telafi etmek amacıyla hareket eden Güney Koreli şirket, daha önce ortaya çıkan lansman tarihini resmi bir açıklama ile beraber resmi olarak onayladı. 

Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı OlabilirSamsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir

Galaxy Note 10'un lansmanı çok yakında

Gerek tasarımı gerek özellikleri ile gözleri üzerine çekmeye hazır olan Galaxy Note 10'un tanıtım tarihi hakkında basına yapılan araştırmalar ile beraber Galaxy Note 10 Plus'ın ortaya çıkan görüntüleri ile beraber adeta gündeme damga vuran Güney Koreli şirket, Galaxy Fold adlı tam katlanma özelliğine sahip akıllı cihazın çıkışını üç ay geciktirmişti. Söz konusu konu ile ilgili tanıtım lansmanı, tahmin edildiği gibi 7 Ağustos 2019 tarihi itibariyle gerçekleşecek. Yakın zamanda tanıtılacak olan bu akıllı cihaz hakkında umutların oldukça fazla olduğunu dile getiren Samsung, bu sefer ki ürününe gayet iyi bir şekilde hazırlandığını ve bu sefer kesinlikle bir hataya yer vermeyeceklerini açık bir dil ortaya koydu. 

Tam katlanma özelliğine sahip akıllı telefon modelleri alanında bir öncü olmak isteyen teknoloji şirketi, Galaxy Note 10 adlı akıllı cihazın microSD kart girişi ile beraber gelmeyeceğini de duyurdu. Söz konusu bu akıllı cihazın kulaklık girişi hakkında da henüz kesin bir karar vermeyen tasarım ekibi, hafıza aktarımı konusunda ciddi bir kararlılık ile tasarım yapmaya devam ediyor. Bu kaliteli akıllı cihazın tanıtılacağı lansman tarihinin açıklanması ile beraber yeni amiral gemisi S-Pen ve kamera fotoğrafı hakkında da çeşitli bilgiler geldi. Bu iki cihaz hakkında henüz teknik bilgiler hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Bu sebeple bu akıllı cihazlar hakkında bilgi vermek pek doğru olmayacaktır. 

Görsellerden yola çıkarak bilgi vermek gerekirse, hem tasarımsal açıdan hem de yazılımı ile oldukça profesyonel bir kullanım sunmayı hedefleyen Samsung, Galaxy Note 10 adlı akıllı cihaz ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Katlanabilir akıllı cihaz konusunda beklenen başarıyı elde edemeyen şirket bu durumu geride bırakarak hızla yeni akıllı cihazına odaklandı ve daha büyük bir çıkış yapmak üzere lansmanın kusursuz olması adına çalışmalarına devam ediyor. Güney Kore merkezli akıllı cihaz üreticisi uzun süredir sektörün öncü üretim şirketlerinden biridir. Rakiplerine göre çok daha başarılı hamleler doğrultusunda hareket ederek teknoloji şirketi Samsung, Galaxy Note 10 ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak özellikler sunmayı hedefliyor. Heyecanla beklenen ürün çok yakın zaman sonra kullanıcılarına beğenisine sunulacak. 


Samsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı SızdırıldıSamsung Galaxy Note 10 Pro Kılıfı Sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü GeliyorGalaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor

PAYLAŞ