Samsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M31, 5 arka kamerayla gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-13 21:05:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 2020 yılı içerisinde Galaxy M serisine ekleyeceği akıllı cihazlardan biri olan Samasun Galaxy M31 hem tasarım hem de teknik özellikleri ile oldukça merak ediliyor. Son zamanlarda internette ortaya çıkan bir takım içerikler Samsung Galaxy M31 adlı cihazın kamera modülü ile ilgili olduğu iddia edildi. Söz konusu bu cihazın kamera modülüne ait olduğu düşünülen görüntüler henüz doğrulanmamış olasa da bu akıllı cep telefonun arka kamera modülünde beş delikli bir tasarım ile karşı karşılaşacağımızı söylemek mümkündür. Bu beş delikte cihazın kamera muhtemelen dört adet kamera ve bir adet de flaş ile bu deliklerin içerisinde karşımıza çıkacak anlamına geliyor. Konu ile ilgili ortaya çıkan raporlara göre, Samsung Galaxy M31 adlı akıllı cep telefonun kamera modülünü ortaya atan kişi her ne kadar anonim olsa da güvenilir bir endüstri mühendisi olarak değerlendirildi. Kimden geldiği bilinmese de internette yayılan fotoğrafta aynı zamanda Samsung Galaxy M31 adlı akıllı cep telefonun L şeklinde bir kamera tasarımı kullanacağı söyleniyor. Bu bilgilerin doğruluğu ne zaman ortaya çıkacağı bilinen bir durum değildir. 

Yeni akıllı cep telefon hakkında elde edilen diğer bilgilere bakmamız gerekirse, söz konusu akıllı cep telefonun Exynos 9611 ya da Snapdragon 665 AIE yonga setinden faydalanacağına dair çeşitli bilgiler de ortaya çıktı. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın 6 GB'a kadar RAM ve yeni bir kırmızı renk şeması ile beraber de geleceğini söyleyenler vardır. Görüntüleme kısmında da oldukça başarılı sonuçlar elde edileceği düşünülüyor. Ana kameranın 48 MP ve aynı zamanda ultra geniş açılı lens ve hatta derinlik sensörü ile beraber geleceği de konuşulanlar arasındadır. Dördüncü kamera ile ilgili henüz pek bilgi yer almıyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung şu anda, Samsung Galaxy M11, Samsung Galaxy M21 ve Samsung Galaxy M41'in üzerinde de çalışıyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonların 2020 yılının ilk çeyreğinde resmi olarak tüketicinin beğenisine sunulması bekleniyor. 

zorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktızorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktı

Cihaz Geekbench testinde de ortaya çıkmıştı

Yakın zaman önce cihaz Geekbench testlerinde de ortaya çıkmıştı. Çıkış tarihi git gide yaklaşmakta olan cihaz, M31 yakın zaman içerisinde Geekbench'te SM-M315F model kodu ile beraber karşımıza çıkmıştı. Geekbench'te yer alan bilgilere baktığımızda M31 tek çekirdekli işlemci testinden 348 puan alarak oldukça başarılı olduğunu gösterdi. Çok çekirdekli testlerde ise 1.214 puan alarak tüketicinin karşısına çıkan akıllı cep telefonu performans kalitesinin son derece iyi olduğuna dair daha öncede ipuçları vermişti. 

Şu an için söz konusu akıllı cep telefonun teknik özellikleri ile ilgili net bir bilgiye ulaşılmayan cihaz gelecek günlerde daha da merak edilip gündemde daha fazla yer alacak gibi gözüküyor. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung ve yeni akılı cihazı hakkında gelecek günlerde daha fazla bilgi edineceğiz gibi gözüküyor. 

 


Yeni Samsung Galaxy Chromebook duyurulduYeni Samsung Galaxy Chromebook duyuruldu
Samsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilirSamsung Galaxy S20 ailesi beklentileri karşılıksız çıkarabilir
Samsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyorSamsung Galaxy Watch Active2’nin aktif yaşam özellikleri ile dikkat çekiyor

PAYLAŞ