Samsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 15:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz şubat ayında akıllı cihaz sektöründe devrim yaratan katlanma özellikli Galaxy Fold adlı akıllı cihazını tanıtmıştı. Galaxy Fold adlı akıllı cihazın yanı sıra Huawei'de kendi ürettiği katlanabilir özellikli akıllı cihazını tanıtmıştı. Samsung, akıllı cihaz sektöründe üst düzey bir yenilik olan Galaxy Fold adlı akıllı cihazını piyasaya sunmadan önce test editörlerine verdi. Cihazın tam katlanma özelliği, nasıl çalışacağı ya da uzun ömürlü bir kullanım sunup sunmadığı akıllardaki en büyük soru işaretleri arasında yer alıyordu.

Bunun üzerine şirket, söz konusu akıllı cihazın herhangi bir sorun yaşatıp yaşatmadığı ile ilgili bir çalışma yürüterek ürünleri test editörlerine vardi. Kullanılmaya başlanmasından bir süre cihazın katlanma kısmından dolayı ekranda bir takım sorunlar yaşandı. Üstelik bu durum sadece bir cihazda değil birçok cihazda yaşandı. Cihazın ekranında yer alan koruma sebebiyle cihazın katlanma kısmında ciddi sorunlar ortaya çıktı. Bunun üzerine Samsung, Galaxy Fold'un yayınlanma tarihini uzatma kararı aldı. Yaşanan sorunlar bu süre zarfında ortadan kaldırıldı ve söz konusu katlanabilir akıllı cihazda artık herhangi bir sorun yaşanmıyor. Sorunun ortadan kaldırılması ile beraber Galaxy Fol artık sunulmaya hazır. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'da görev yapan bir yöneticinin açıklama yapması ile beraber şirketin ilk akıllı cihazı Galaxy Fold çok yakın zamanda yayınlanacağı bilgisini elde ettik. 

Samsung CEO'sundan Önemli Galaxy Fold AçıklamasıSamsung CEO'sundan Önemli Galaxy Fold Açıklaması

Galaxy Fold çok yakında geliyor

Akıllı cihaz üretimi konusunda adeta bir dev olan Samsung, Galaxy Fold adlı akıllı cihazın test ürünlerinin piyasadan toplanmasına neden olan ekran sorunlarını geçen bu süre zarfında giderdiklerini ve bu sebepten dolayı da tam katlanma özelliğine sahip olan Galaxy Fold beklenen süreden önce piyasaya çıkacağının haberini veren şirket yöneticisi Kim Seong-cheo, cihazın kesin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı. 

Samsung tarafından üretilen ilk katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Fold, geçtiğimiz Nisan ayı itibariyle test edilmek üzere test editörlerine verildi, test editörleri kullanım esnasında yaşadıkları ekran sorunları sebebiyle söz konusu ürünler apar topar toplatıldı. Tespit edilen bu ekran sorununun çözülmesi aşaması uzadığında da ön siparişi alınan cihazlar iptal edildi ve para ödemesi yapan kullanıcılara ücretleri de iade edildi. Bu sayede kullanıcıların mağdur olmaması sağlandı. 

Akıllı cihaz sektöründe teknolojinin geldiği son noktasının ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkan tam katlanma özelliğine sahip Samsung Galaxy Fold, uzun süredir beklenen akıllı cihazlar arasındaydı. Sorun yaşanmış olsa da hem tasarımsal olarak hem de yazılımsal olarak adeta akıllı cihaz sektöründe bir devrim yaratan bu akıllı cihaz hakkında iyi bilgiler geldi. Galaxy Fold modelli akıllı cihazın ekranın da yaşanan sorunun hallolması sebebiyle cihaz çok yakın zamanda bekleyenlere sunulacak. Cihaz tam açıldığı taktirde adeta bir tablet boyutunu alıyor ve kullanıcılara her iki ekranda da ayrı işlemler yapma keyfini yaşatıyor. Gerek iş yaşantınızda gerek kişisel hayatınızda Galaxy Fold adlı akıllı cihazı kullanmak artık mümkün olacak. 

 

 


Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe GidiliyorSamsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor
Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition TanıtıldıSamsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition Tanıtıldı
Samsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal EdildiSamsung Galaxy Fold Ön Siparişleri İptal Edildi

PAYLAŞ