Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-16 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Samsung’un ilk katlanabilir ekran yapısına sahip akıllı telefon modeli olan Fold henüz kısa süre önce piyasaya giriş yaptı. Cihazın sağlamlık testlerine yönelik test sonuçları belli olmaya başlarken Samsung cephesinden yeni istatistik ve veriler yayınlandı. Buna göre yapılan testler neticesinde Galaxy Fold modeli 5 sene boyunca kapanıp açılmaya dayanıklı olacak. Bildiğiniz üzere yeni nesil Galaxy Fold modeli menteşe yapısı ile katlanabilir bir yapı ile geliyor. Ancak katlanabilir ekranların akla gelen ilk sorunları ise dayanıklılık noktasında ortaya çıkıyor. Galaxy Fold modelinin ne kadar dayanıklı olacağına ise şirketin yapmış olduğu test sonuçları tahmini rakamları ortaya seriyor.

Samsung Galaxy Fold 5 Yıl Dayanıklı Olacak

Her zaman şeffaf bir politika ile yaklaşım sağlayan Samsung şimdi ise test sonuçlarını yayınladı. Yapılan testlere göre Samsung, tam 200 bin sefer cihazların açılıp kapandığını ifade ediyor. Otomatik robot sistemleri ile aynı hızda testler gerçekleşti ve buda cihazı günde 100 sefer açıp kapatma işlemi yapsanız bile ekranın kapanma menteşeleri 5 yıl boyunca sorun çıkartmadan kullanılabilir olacak. Yapılan genel araştırmada ise kullanıcılar telefonlarını 2 sene ortalama ile kullanıyorlar. Bu noktada Galaxy Fold’un ekran tasarımı fazlası ile dayanıklı bir sürece sahip olacak.

Samsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video YayınlandıSamsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video Yayınlandı

Vidao da görebileceğiniz üzere telefonlar sabit bir hız ile test edilmiş ve 200 bin rakamına erişilmiş durumda. Ancak gerçek hayatta bu durum biraz daha farklı işleyecek ve kullanıcıların cihazı kapatma hızı ve düşürme gibi durumları göz önüne alınıyor. Bu sebepler ile beraber 200 bin kapanma rakamına erişilmenin imkansız olduğu karşımıza çıkıyor. Son olarak hatırlatmak gerekirse, model 26 Nisan’da piyasaya çıkacak ve Galaxy Fold, 1980 dolar Amerika fiyatına sahip durumda. Ülkemizde ise 11.500 TL seviyelerinde olması düşünülüyor.


Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa ÇıktıSamsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktı

PAYLAŞ