Rockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsiz - Haberler - indir.com

Rockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 15:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler oyun yapımcısı Rockstar Games’ın bir süredir beklenen kendi oyun mağazası nihayet açıldı. Rockstar Games Launcher olarak sunulan bu platform ile Rockstar Games’e ait oyunları satın alıp oynayabileceksiniz. Şuan için GTA San Andreas oyununun ücretsiz olarak sunulduğunu belirtelim. Grand Theft Auto serisi ile ünlü olan Rockstar Games, PC için kendi launcher uygulamasını nihayet kullanıcılarına sundu. Rockstar Games Launcher adıyla gelen bu yeni uygulama içerisinde şirkete ait oyunları satın alıp oynamanız mümkün olacaktır. Launcher’i indirenler için şu anda en popüler GTA serilerinden olan GTA: San Andreas oyununun ücretsiz bir şekilde indirilebileceğini belirtelim.

Rockstar Games Launcher Çıktı

GTA 6 yakında geliyor mu?GTA 6 yakında geliyor mu?

PC tarafında baktığımız zaman Bethesda veya Blizzard gibi şirketlerin kendi uygulamaları bulunuyor. Şimdi ise Rockstar Games’te bu duruma dahil olurken, Valve’nin oyun satışlarından %30’luk bir pay aldığı için oyun yapımcıları ise bu tarz kendi uygulamalarına yöneliyorlar. Rockstar Games’ın Launcher’nde şuan için yedi farklı oyun bulunuyor. Grand Theft Auto V ve Bully oyunları da bu listede yer alıyor. Ancak bazı Manhunt gibi eski oyunların mağazada yer almadığını belirtelim. Yine bu uygulamada arkadaş ekleme veya mesajlaşma gibi özellikler yer almıyor. Şuan için bu mağaza sadece temel özelliklere sahip durumda.

Red Dead Redemption 2 oyununun PC’ye gelebileceği bir süredir konuşulurken, şirketin bu uygulama ile beraber RDR 2 PC sürümünü de sürmesi bekleniyor. Sizde buraya tıklayarak launcher’i indirebilirsiniz.


Yeni keşfedilen GTA: San Andreas'ın Mobil Sürüm HileleriYeni keşfedilen GTA: San Andreas'ın Mobil Sürüm Hileleri
GTA Online gizli görev ile daha fazla para kazanmak mümkünGTA Online gizli görev ile daha fazla para kazanmak mümkün

PAYLAŞ