Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 18:04:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Redmi’nin Note 8 telefonundan hemen sonra duyurduğu Note 8 Pro’da nihayet Türkiye’de satışa çıkıyor. Redmi Note 8 ile aynı anda Türkiye pazarındaki yerini alacak olan Redmi Note 8 Pro’nun fiyat etiketi belli oldu. 

Çin merkezli Xiaomi’nin alt markası olan Redmi pazara giriş yaptığı günden beri fiyat performans ürünlerini alıcılarına sunuyor. Xiaomi’nin “Ucuz Çin firması” ününden kurtulmak için fiyat performans ürünlerini Redmi adı altında pazara sürmesiyle ürün yelpazesini daha da genişleten marka geçtiğimiz ay Note 8’i duyurmuş ve hemen ardından ailenin daha yüksek performansa sahip olan Note 8 Pro’nun da geleceğini açıklamıştı. Ön satışın ardından bir süredir merakla beklenen Note 8 Pro 15 Ekim’de resmi olarak Türkiye pazarına giriş yapacak. 

Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendiDev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi

Redmi Note 8 Pro özellikleri ve fiyatı 

Redmi Note 8 Pro yeni versiyon müjdesi ile gündemde

6.53 inç ekran boyuna sahip olan Redmi Note 8 Pro, 2280X2340 piksel çözünürlüğüne ve Full HD+ LCD ekran teknolojisine sahip. Gücünü MediaTek Helioa G0T işlemci yongasından alıyor. Donanım özelliklerine baktığımızda sınıfının rekabetçi telefonlarından olan Redmi Note 8 Pro 6 GB ve 8 GB RAM seçeneği olmak üzere iki farklı versiyona sahip.  

Performans açısından yetenekli olan Redmi Note 8 Pro oyunseverlerinde beklentilerini karşılayacak özelliklere sahip. Ancak Redmi Note 8 Pro için cihazın rakiplerini geride bırakan en önemli özelliğinin gelişmiş kamera özellikleri olduğunu söyleyebiliriz. 

Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

Arka panelinde dörtlü kamera sistemi bulunan Redmi Note 8 Pro, Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörü kullanıyor. Ana kamerası 64 Megap,ksel olan Redmi Note 8 Pro’ya 8 Megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip makro kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğündeki derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön ekranında ise 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunduran Redmi Note 8 Pro’nun “Al Kamera” özelliğiyle öne çıkıyor. 

64 GB ve 128 GB olarak iki farklı dahili depolama seçenekleri olan Redmi Note 8 Pro 4500 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine sahip. 18 W’luk hızlı şarj desteğine de sahip olan Redmi Note 8 Pro hızlı şarj desteği sayesinde bataryasının yüzde 50’sini 36 dakika içerisinde dolduruyor. Beyaz, yeşil ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olan Redmi Note 8 Pro’nun 64 GB’lık resmi Türkiye garantisine sahip olan başlangıç modelinin Türkiye pazarındaki fiyatı 2.699 TL olarak belirlendi. 


Bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyorBütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyor
Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli olduResmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli oldu

PAYLAŞ