Redmi Note 9 serisi kısa sürede 1 milyon satış rakamına ulaştı - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 serisi kısa sürede 1 milyon satış rakamına ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-10 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Redmi tarafından üretilen, Redmi Note 9 serisi, kısa bir süre içerisinde bir milyondan fazla satış rakamına ulaşmayı başardı. Redmi Note 9 serisi, bir milyondan fazla satış yaparak gündem de yerini almayı başardı. 

Geçtiğimiz ay içerisinde satışa çıkarılan bu yeni Redmi Note 9 serisi, dikkat çekici bir satış rakamına ulaşmayı başardı. Hatırlamak gerekirse satıla sunulduğu gün birkaç saat içerisinde 300 bin adetten fazla satışı yapılan Redmi Note 9 modelleri, şimdi de bir milyon barajını geçti. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin alt markası olarak adından söz ettirmeyi başaran Redmi, yeni Redmi Note 9 modelleri ile dikkatleri üzerine topluyor. Satışa sunulmasının üzerinden tam 13 gün geçen Redmi Note 9 modelleri, kullanıcıların beğenisini ve dikkatini çekmiş gibi gözüküyor. 

Redmi Note 9 5G'nin şarjı 4 gün dayanabilecekRedmi Note 9 5G'nin şarjı 4 gün dayanabilecek

Redmi Note 9 4G, Redmi Note 9 5G ve Redmi Note 9 Pro 5Gşeklinde sıralanan bu yeni Redmi Note 9 ailesi, fiyat politikaları sayesinde de bu kadar satış yapmayı başarmış gibi gözüküyor. Söz konusu bu serinin en yüksek özellikli modeli Redmi Note 9 5G'nin fiyatı ise 243$. Söz konusu bu cihazların özellikleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Redmi Note 9 5G’nin teknik özellikleri

Söz konusu bu cihazlara baktığımızda serinin her iki modeli de 5G desteği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bir diğer model ise daha düşük özellikler üzerine kurulu ve 4G desteği ile beraber geliyor. Bir diğer açıdan ise eski nesil Redmi Note 9'lardan farklı olarak ise bu cihazlar Snapdragon 750G ve Dimensity 800U yonga setlerine sahip. Buna ek olarak ise eski nesil modellerde 6.53 inç büyüklüğünde ekranlar bulunurken; yeni nesil Redmi Note 9 modellerde 6.67 inç büyüklüğünde OLED ekranlar yer alıyor. Bu ekranlar 20:9 en/boy oranına ve 2400×1080 piksel çözünürlüğe sahip.

Cihazların kamera kısmında ise eski modeller 48MP+8MP+2MP şeklinde üçlü kamera kurulumu ile gelirken; Redmi Note 9 5G modelinin arka kısmında ise 108MP ana, 8MP ultra geniş, 2MP makro ve 2MP derinlik sensörüne sahip dörtlü yuvarlak bir kamera kurulumu yer alıyor. Buna ek olarak cihazın ön kısmında da 16MP’lik ön kamera yer alıyor. Performansını 6GB ve 8GB Ram bellek seçenekleri ile destekleyen Redmi Note 9 5G, depolama olarak 128GB ve 256GB gibi seçeneklerle beraber geliyor. Baştan tasarlanan Redmi Note 9 serisi, Çin'de satışa çıkarılmasına rağmen bir anda çok yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Cihazlar tüm dünyada satışa sunulduğunda muhtemelen yok satacak. 

 


Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 5G özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 4G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 4G özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ