Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu! - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 15:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xioami’nin daha uygun fiyatlarla akıllı telefonlarını pazara sürdüğü marka Redmi, son dönemlere ülkemizde en çok rağbet gören marka oldu. Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro, ülkemizde en çok satın alınan iki cihaz olarak belirlendi.

Redmi Note 7, üçlü kamera sistemine sahipken, Redmi Note 7 Pro ikili kamera teknolojisi kullanıyor. 48 Megapiksel’lik ana kameralarıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sunan iki cihaz da, sahip oldukları donanım özellikleriyle kategorilerinin en iyi ürünlerinden. Orta segment bir amiral gemisinin tüm gereksinimlerini kullanıcıya sağlayan Redmi Note 7 ve Redmi Note 7 Pro hala ilgisini korurken, gözler şimdide Redmi Note 8 ve Redmi Note 8 Pro’ya yöneltildi.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı

Redmi’nin geçtiğimiz ay tanıttığı Redmi Note 8, teknik özellikleri ve tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Fiyatı merakla beklenen Redmi 8 Pro’nun ise pazara giriş yapacağı fiyat etiketi gün itibariyle ortaya çıkmış durumda.

Redmi Note 8 Pro özellikleri

Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

6.53 inç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note 8 Pro, 22080 X 2340 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Gücünü MediaTek Helioa G0T işlemciden alan yeni Note 8 Pro, iki Cortex A76 ve 6 Cortex A53 çekirdeğe sahip. Donanım özellikleri açısından kullanıcıların beklentisini karşılamaya yetecek olan Redmi Note 8 Pro kullanıcılarına iki farklı RAM desteği seçeneği de sunuyor.

6 GB RAM ve 8 GB RAM desteğine sahip olan versiyonlara sahip olan Redmi Note 8 Pro’nun her iki modelinde de güçlü bir donanım desteği bulunduğunun altını çizmekte fayda var. Sıklıkla oyun oynayan kullanıcıların bile ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayacak olan 6 GB RAM desteği sayesinde cihazı uzun seneler kullanmak da mümkün. Ancak yine de günlük kullanımı daha yoğun olan ve yüksek işlemci gerektiren mobil oyunlar tercih eden kullanıcıların 8 GB RAM desteğine sahip olan modeli tavsiye ederiz.

“Al” kamera özelliği

Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti

64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama desteğine sahip Redmi Note 8 Pro, aynı zamanda arttırılabilir hafıza desteğine de sahip. Kamera özellikleri açısından da oldukça etkileyici olan Redmi Note 8 Pro, arka kasasında dikey olarak tasarlanan dörtlü kamera sistemine sahip. 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerasıyla kullanıcılarına üstün bir fotoğraf kalitesi sunmayı hedefleyen Note 8 Pro, 8 Megapiksel’lik ultra geniş açılı lens, 2 Megapiksel’lik derinlik sensörü ve 2 Megapiksel’lik makro kamera ile iyice güçlendirilmiş. Ön ekranında ise 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip güçlü bir selfie kamerası bulunuyor.

Redmi Note 8 Pro’nun en önemli kamera özelliklerinden biri ise, hem ön tarafta bulunan selfie kamerasının, hem de arka kameraların Al kamera teknolojisine sahip olması. Güçlü bataryasıyla uzun ömürlü kullanım sağlayan Redmi Note 8 Pro 4.500 mAh’lık batarya kapasitesine ve 18 W’luk hızlı şarj desteğine sahip. Gelişmiş hızlı şarj desteğiyle 36 dakika da, bataryanın yüzde 50’sinin şarj olmasını sağlayacağı konusunda oldukça iddialı Redmi kullanıcılarına bu konuda güvence sunuyor.

Redmi Note 8 Pro’nun fiyatı

Siyah, Beyaz ve Yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile bu ay  satışa çıkan Redmi Note 8 Pro’nun  6 GB RAM ve 65 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonu 259 Euro yani yaklaşık 1.635 TL fiyat etiketinden, 8 GB RAM 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonu ise 289 Euro yani yaklaşık 1.825 TL fiyat etiketinden alıcılarıyla buluşuyor.


Redmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli olduRedmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli oldu

PAYLAŞ