Red Dead Online ayrı bir oyun olarak satışa çıktı - Haberler - indir.com

Red Dead Online ayrı bir oyun olarak satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-02 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Rockstar Games’ın sahip olduğu popüler oyun Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi modu olan Red Dead Online, ana oyundan bağımsız bir şekilde satışa çıktı. Rockstar Games söz konusu oyunu tüm mağazalarda 15 Şubat tarihi itibariyle %75 gibi büyük bir indirimle beraber yayınlamış oldu. Şirketin 2018 yılında PlayStation 4 ve Xbox One için 2019 yılında ise PC için Red Dead Redemption 2 oyununu sunduğunu biliyoruz. Oyun daha çok konsol tarafında oyuncular hemde eleştirmenler tarafından oldukça olumlu bir not almıştı. Red Dead Redemption 2, tıpkı GTA 5 gibi içinde online mod barındırıyordu. Red Dead Online olarak bulunan bu mod, şimdi ise Rockstar Games tarafından ayrı bir oyun olarak sunulacağı açıklanmıştı. Söz konusu bu oyun ise çıkışını gerçekleştirdi.

Red Dead Online satışa çıktı

Red Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli olduRed Dead Redemption 2 Steam çıkış tarihi belli oldu

Ana oyundan bağımsız bir şekilde çıkan Red Dead Online ile beraber oyuncular Red Dead Redemption 2 oyununa sahip olmadan Red Dead Online oynayabilecekler. Bu durumda oyunun sadece online modunu oynamak isteyenler için oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkan Red Dead Online, PlayStation 5 ve Xbox Series X modelleri için ise geriye dönük uyumluluk ile yeni nesil konsollarda da oynanabilecek. Ayrıca PC için Rockstar Games Launcher, Epic Games Store ve Steam’de yayınlanmış durumda.

Rockstar Games tarafından Red Dead Online’ı %75 indirimle sunuyor. 15 Şubat’a kadar sürecek olan bu indirim ile PC için oyunu Rockstar Games Launcher, Epic Games Store ve Microsoft Store’da %75 indirimle 39.75 TL’den satılıyor. PlayStation Store tarafında ise 159 TL’den satışta olduğunu belirtelim. Bakalım Red Dead Online oyunu oyuncular tarafından ne seviyede beğenilecek göreceğiz.


Red Dead Online Natural güncellemesi yayımlandıRed Dead Online Natural güncellemesi yayımlandı
Red Dead Online ayrı bir oyun olacakRed Dead Online ayrı bir oyun olacak

PAYLAŞ