Realme'nin ilk akıllı bilekliği tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Realme'nin ilk akıllı bilekliği tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Realme Band adlı akıllı bileklik kriket gibi bölgeye özel sporların takibi, özel sporların takibi, nabız ölçme, uyku düzeni takibi, uyku düzeni takibi, suya dayanıklı olmasıyla su altında kullanıma da uygun olarak tasarlanmıştır. Akılı saatler bildiğiniz üzere son zamanların en popüler ürünlerinden biridir. Giyilebilir cihaz pazarının en popüler bilekleri arasında ilk sırada yer alan Xiaomi Mi Band'a rakip olmayı planlayan Realme markasının ilk akıllı bilekliği Realme Band nihayet resmiyet kazandı. Söz konusu bu akıllı saatin tanıtımı Hindistan'da gerçekleştirildi. 

Realme Band özellikleri

Akıllı bileklik kategorisinde yer alan Realme Band, diğer rakiplerine benzer bir şekilde köşegen tasarıma sahip olup kullanıcılara şık bir görünüm sunar. Ürünün ekranı ise dikine hafif bir kavise sahip olup ürünün menüleri arasında geçiş ve kontrol ekranın altındaki nokta tuşu ile gerçekleştirilir. Ürünün üzerinde bulunan renkli ekran ise dokunmatik değildir.

Realme, IoT cihazları için 'realme Link' uygulaması geliyorRealme, IoT cihazları için 'realme Link' uygulaması geliyor

Realme'nin bu yeni akıllı bilekliği, yürüme, bisiklet, koşu, yoga, kriket gibi ülkeye özgü sınıflar da dahil egzersiz takibi yaparak kullanıcıların spor hayatlarını olumlu yönde etkileyecek bir kullanım sunar. Söz konusu bu ürünün nabız ölçer sensörü aynı zamanda uyku kalitesini de ölçmek konusunda başarılı olup kalitesini ortaya koyar. Realme Band adlı ürünün ekranına telefon bildirimleri yansıtılıyor. IP68 özelliği ile beraber su altında kullanıma da uygun olan Realme Band'in şarj soketini ise gövdesinin içerisinde bulundurur. Herhangi bir adaptör olmadan direk olarak USB girişine bilekliği takarak ürünü kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Realme Band akıllı bilekliği 5 Mart tarihinde satışa sunulacak.


Realme Buds Air geliyor!Realme Buds Air geliyor!
Resmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatı
Realme 2020 senesinde 5G teknolojisine sahip 5 telefon daha tanıtacak!Realme 2020 senesinde 5G teknolojisine sahip 5 telefon daha tanıtacak!

PAYLAŞ