Razer'dan oyunculara yönelik parmak kılıfı! - Haberler - indir.com

Razer'dan oyunculara yönelik parmak kılıfı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-16 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Yüksek kaliteli oyuncu ekipmanları üretmekle adından sık sık söz ettiren Razer, mobil oyun sektöründe dikkat çekecek bir ürünle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu bu ürün ile beraber oyun sırasında terleyen ellerin oyun deneyimini kötü etkilenmesinin önüne geçilecek. Parmak kılıfı olarak tasarlanan bu ürünün bir çifti 10 dolar gibi bir fiyata sahiptir. 

Gösterişli oyuncu ekipmanları konusunda ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Razer, en son oldukça sağlam bir koruma sunmak için oyuncu maskesi ile dikkatler, üzerine çekmiştir. Şimdi ise mobil oyuncuların dikkatini çekecek bir ürün tasarımı yaptı. Daha önce 130W değerinde olan şarj cihazını tanıtan Razer, Kishi ile mobil oyunculuğu çok daha keyifli bir hale getirmişti. Şimdi ise bu tür bir kumanda tercih etmeyen bu kullanıcılar için de mobil oyunculuğu daha konforlu hale getirecek olan parmak kılıfları ortaya çıktı. Kishi'ye göre çok daha uygun fiyat etiketine sahip olan bu kılıflar 10 dolarlık satış etiketlerine sahip olacak. 

Kablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıKablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Dokunma hassasiyeti yüksek tasarlandı

Tam ismi Razer Gaming Finger Sleeve olan ürün, sitede yer alan bilgilere göre yüksek hassasiyet gösteren gümüş lifleri sayesinde gelişmiş düzeyde hedef alma ve kontrol deneyimi sağlıyor. Satın alındığında ise bir çift olarak gönderiliyor. Ürün şu için tek renk olarak tasarlandı. Bu renkte alışkın olunan siyahın üzerine Razer'ın ikonik yeşil rengi tercih edilmiştir. 

“Alıp da ne yapacağım bunu?” diye düşünmekten kendinizi alıkoyamıyor olabilirsiniz. Burada ürünün temel olarak odak noktası, belirtildiği üzere zamanla parmaklarda oluşan ter durumlar karşısında kontrol kaybı gibi sorunların yaşanıyor olmasıdır. Yani profesyonel şekilde bu oyunlarla ilgilenmiyorsanız ya da ilerleme kat etmek sizin için önemli değilse, ya da en azından "bu oyunları o kadar ciddiye almıyorum" diyebiliyorsanız söz konusu ürün pek de işinize yaramayacaktır. Bir diğer açıdan ise mobil de dahil olmak üzere oyun sektöründe uzun süre süredir inanılmaz derece büyüme sağlandığı için, Razer'ın farklı alanlarda tasarladığı oyuncu ekipmanı ihtiyacı karşılama konusunda normal olarak değerlendirilebilir. Gelecek süreçler içerisinde Razer'ın bu oyuncu odaklı ürünü çok daha fazla kitleye hitap edebilir. 

 


Razer Blackwidow V3 mini duyurulduRazer Blackwidow V3 mini duyuruldu
Razer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttıRazer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttı
Yeni Razer Blade 17 performansı ile dikkat çekecekYeni Razer Blade 17 performansı ile dikkat çekecek

PAYLAŞ