Ramazan ayında indirebileceğiniz iOS ve Android uygulamalar - Haberler - indir.com

Ramazan ayında indirebileceğiniz iOS ve Android uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 16:39:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Ramazan ayında iftar, sahur ve teravih gibi vakitlerin takibi mobil uygulamalar ile artık daha da kolaylaşıyor. iOs ve Android telefonlarınıza indirebileceğiniz Ramazan ayı uygulamalarını sizler için sıraladık. 

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz iftar saati, sahur saati, namaz vakitleri, ramazan ayında okunacak dualar, zekat fitre ve kaza namazlarını takip edebileceğiniz en iyi 5 uygulamayı sizin için derledik ve araştırdık. Ramazan ayında sadece ibadet dışında kilonuzu da takip etmeniz için kalori takibi de yapabileceğiniz uygulamalar bulunmaktadır, bu uygulamalar sayesinde daha bilinçli ve planlı yaşayarak Müslümanlığı en etkili şekilde yaşayarak hiç bir vaktinizi kaçırmayacaksınız. İşte sizler için hazırlanan ramazan ayında kullanabileceğiniz, indirebileceğiniz iPhone ve Android cihazlar için ücretsiz uygulamalar;

Ramazan Ayı'na özel iOS ve Android uygulamalarıRamazan Ayı'na özel iOS ve Android uygulamaları

Ramazan Rehberi

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet işleri tarafından geliştirilip yayınlanan Ramazan Rehberi uygulaması, Ramazan ayı boyunca karşılaşacağınız tüm bilgileri size sunuyor. Ramazan ile ilgili Ayet ve Hadisler, Oruç hakkında kritik bilgiler, zekat ve fitre bilgileri, tüm ülke ve şehirler için imsakiye bilgileri gibi daha bir çok özelliği bu uygulamada kullanabilirsiniz.

Ramazan Rehberi Android

Ramazan Rehberi Windows

Ramazan Duaları

Ramazan ayında iftar saatini beklerken veya iftardan sonra kılacağınız teravih namazı sonrasında Android telefonunuzdan okuyabileceğiniz veya telefondan sesli bir şekilde dinleyebileceğiniz Ramazan Dualarını bu uygulamada bulabilirsiniz.

Ramazan Duaları Android

Ramazan Mesajları Paylaş 

Ramazan bayramında paylaşabileceğiniz oruç ve bayram hakkında güzel sözler, güzel mesajlar içeren uygulama tamamen ücretsiz. Sosyal medyada paylaşabileceğiniz, aile akraba dost ve arkadaşlarınıza göndereceğiniz yüzlerce mesaj bu uygulamada!

Ramazan Mesajları Android

İftar Sayacı

Ramazan ayında iftarı beklerken ne kadar kaldığını öğrenmek için İftar sayacı programını kullanabilirsiniz. Widget gibi ek özellikler ile ana ekranınıza da sabitlerken uygulama içinde de bütün ülke ve iller için iftar sayacı özelliğini android telefonlarınız için indirebilirsiniz.

İftar Sayacı Android


İlgili uygulamalar
Call of Duty Mobile Ramazan dönemine özel yeni içeriklerCall of Duty Mobile Ramazan dönemine özel yeni içerikler
TikTok'tan Ramazan Bayramı'na özel kampanyaTikTok'tan Ramazan Bayramı'na özel kampanya

PAYLAŞ