PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi - Haberler - indir.com

PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-22 14:28:04
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren rekorlar kıran bilgisayar oyunu PUBG, başarılı gelişimi ile de tam not almaya devam ediyor. Rakiplerinin önünde bir başarı sürdüren ve her geçen gün daha da fazla oynayıcı sayısına ulaşmaya devam eden yapım bu kez de oyun içi karakterlerin giydiği kıyafet güncellemesi ile gündemde.

6 Twitch Yayıncısının Kostümü Eklendi

Daha önce PUBG'ye Twitch yayıncılarına ati kostümler eklenmişti. Yayınlanan kostümlere ek olarak yeni yayınlanan güncelleme ile 6 Twitch yayıncısının daha kostümü eklendi. 

PUBG MOBILE'da Yeni Mod Geliyor!PUBG MOBILE'da Yeni Mod Geliyor!

Belirtilen ürünlerin her birini 2,99$-9,99$ karşılığında, sunucu bakımı başlamadan önce yani 10 Eylül 2019 tarihine kadar oyun istemcisi aracılığı ile satın alabilirsiniz. 

Yapılan her alışveriş Twitch yayıncısına maddi destek olarak aktarılıyor. 

Twitch Nedir?

Twitch son zamanların en popüler sosyal medya platformlarından birisi ve gün geçtikçe popülaritesi arttırıyor. Twitch, espor oyuncularının ve chatting yapmaktan keyif alınan kişilerin barındığı bir bölüm. Ayrıca, bu platformda yayın sahibi ve izleyici arasında iletişim de kurulabiliyor. İzleyiciler arzu etmesi durumunda yayın sahiplerine bağışta bulunabiliyor. 

Ürünlerin Fotoğrafları ve İsimleri

Edberg, Th3D4rkness, spajKK, Swagger, MakataO ve FeralWife

 



PAYLAŞ