PUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

PUBG'nin yaratıcısı, Prologue adında yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 15:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerde dünyanın en popüler online oyunlarından biri olan PUGB yaratıcısından yeni bir oyun daha geliyor.    PUGB’nin yaratıcısı PlayerUnknown, The Game Awards 2019 ödül töreninde Prologue adını verdiği oyunu tanıtarak yeni oyunun PUGB’den tamamen farklı olduğunu ve Prologue için şimdiden çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. 

PUGB oyunun tasarımcısı Brendan Greene( PlayerUnknown), Prologue adında yeni bir oyun üzerine çalışmaya başladığını resmi olarak duyurdu. The Game Awards 2019 etkinliğinde kısa bir fragmanı yayınlanarak duyurulan oyunun videosu 30 saniyelik pek detay içermeyen bir sunum olsa da, görselleriyle şimdiden oyunseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. 

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

Oyunun fragmanı yoğun yağmur ve gök gürültülü bir havada bitki ve kayaların yoğunlukta olduğu yeşil bir ormanda geçiyor. Şimşeklerin çakması, bir çocuğun korku dolu yüzü ve o anda havlayan bir köpeğin sesinin ardından ileriye bir yıldırım düşmesiyle iyice merak uyandıran Prologue’nin senaryosunu şimdiden kestirmek oldukça zor olsa da, oyuncuları değişik bir macera beklediğini söylemek yanlış olmaz. 

Brendan Greene’den yeni bir oyun deneyimi 

Görüntüler sona edikten sonra ise ekrana Prologue’nin internet sitesi geliyor. Sitede oyun hakkında kısa bir açıklama yapılmış ancak oyunun hikayesi ya da fragmanın bizlere ne anlatmak istediği hakkında hiçbir açıklama yapılmamış. Sitede oyun hakkında “Prologue, yeni teknolojilerin ve oyun deneyimlerinin keşfi. Bu oyundaki amacımız, oyunculara her oynadıklarında benzersiz ve unutulmaz deneyimler yaşatmak." Açıklaması bulunuyor. 

PUBG 2 Geliyor!

Tabi bu noktada kafaları karıştıran bir soru daha var. Söz konusu yeni teknoloji deneyimlerinin PlayerUnknown tarafından mı yoksa Battlegrounds tarafından mı kullanılacağı? Ancak açıklamayı yapan tarafın Brendan Greene olduğunu düşünürsek, projenin Greene’nin yönettiği PUGB bünyesindeki küçük ve deneysel bir ekip olan PlayerUnknown Productions tarafından yönetileceğini varsayabiliriz. Prologue’nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre PUGB oyunun tescilli markası olacak ancak oyun PUGB’den tamamen farklı olacak. 


PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor!PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor!

Prologue Tanıtım Videosu


PAYLAŞ