PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçti - Haberler - indir.com

PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Yeni bir PUBG oyunu olacak PUBG: New State için erken kayıt döneminde dahi 5 milyon kayıta ulaşıldı.

Battle Royale türünün en özel örneklerinden birisi olan PUBG için yeni bir oyun türü geliştiriliyor. PUBG’i piyasaya süren yapımcı firma KRAFON tarafından geliştirilen yeni PUBG oyunu PUBG: New State olarak adlandırılacak. Google Play üzerinden erken kayıt döneminin başladığı oyunda şu ana kadarki süreçte 5 milyon ön kayıt yapıldı.

PUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilirPUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilir

PUBG: New State erken kayıt sayıları açıklandı

KRAFON tarafından yapılan açıklamalarda PUBG: New State işçin açıklanan 5 milyon kişilik ön kayıt süreci, şirket tarafından aynı zamanda bir gövde gösterisi olarak tanımlandı. Tanıtımın ardından çok kısa bir süre geçtikten sonra hemen 5 milyon çıtasını aşan oyun, sunulduktan sonra PUBG gibi kısa bir süre içerisinde çok daha yüksek oyuncuya ulaşabilir. Üstelik mevcut rakam sadece Google Play için geçerli. Şu anda iOS App Store için herhangi bir ekran kayıt dönemi başlatılmamış durumda.

PUBG: New State ön kayıt nasıl yapılır?

PUBG: New State için ön kayıt yaptırmak isteyen kullanıcıların Google Play’de bulunan PUBG: New State sayfasına erişim sağlaması yeterli. Ön kayıt bölümünden yapılacak kayıt işlemleri ile birlikte kayıt yaptırabilecek olan kullanıcılar, oyun kullanıma sunulduktan sonra özel bir bildirim alacak ve oyunu hemen indirerek oyun oynamaya başlayabilecek.

PUBG: New State nasıl bir oyun olacak?

PUBG ile benzer bir sisteme sahip olan oyunda yine 100 kişilik bir savaş yapılacak ve 1 kişi kalana kadar savaş devam edecek. Ancak mobil için geliştirilen oyun, çok daha akıcı bir deneyim yaşatabilmesi adına Global Illumination teknolojisini kullanıyor. Battle Royale türünün mobildeki en başarılı oyunu olmayı hedefleyen KRAFON, “Yeni Nesil Hayatta Kalma” olarak tanımlanıyor.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyurulduPUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyuruldu

PUBG Mobile Metro Royale Modu


PAYLAŞ