Tencent, daha önce hakkında birçok bilginin ortaya çıkarıldığı PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesi için düğmeye bastı. Oyunun güncellemesi kullanıcılara sunuldu. PUBG Mobile yeni harita Livik ile birlikte maçlarda yeni bir dönem de başlatıyor.

PUBG Mobile 0.19.0 yayınlandı! Yeni harita Livik

Dünyanın en fazla indirilen mobil oyunları arasında ilk sıralarda yer alan PUBG Mobile yeni harita Livik ile güncellendi. Bu harita, Kuzey topraklarındaki deneyimi oyuna taşıması ile öne çıkıyor. 2 km x 2 km boyutlarındaki haritada 52 oyuncu ile daha hızlı maçlar yapmak mümkün oluyor.  Maçların süresi ise 15 dakika ile sınırlı. Oyun içerisinde kazanmak için değişen arazi koşullarına uyum sağlamak şart. Haritaya özel P90 Hafif Makineli ve Mk12 Nişancı Tüfeğinin yer aldığını da belirtelim. Bu açıklamalarımıza ek olarak, haritaya özel Canavar Kamyon da bulunuyor. Bu da değişen arazi koşullarında sürüşü kolaylaştırıyor.

Livik’in hala beta aşamasında olduğunu da belirtmek gerekiyor.

PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesi yalnızca yeni haritayı eklemiyor. Takım Kurma Platformu da oyuna bu güncelleme ile ekleniyor. Bu sayede oyuncular kendileri için uyumlu takım arkadaşlarını kolayca bulabilecek. Ayrıca ses gereksinimlerine göre sesli çağrı seçeneği de bulunuyor. 

Güncellemenin bir diğer yeniliği de Eğlence Parkı Güncellemesi oluyor.

Yeni Eğlence ve Düello Sahneleri, yeni Eğlence Parkı özellikleri ve Silaha Özel Yeni Düello da oyuna eklenmiş durumda. Yeni Eğlence Parkı özellikleri arasında Mancınık ve Sıcak Hava Balonunun yer aldığını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir