PUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en popüler Battle Royale mobil oyunlarından birisi olan PUBG Mobile için kısa süre önce önemli bir istatistik ortaya çıktı. PUBG Mobile yapımı hem Android hem de iOS tarafında Fortnite’a fark atarak kısa süre içerisinde global çapta toplamda 600 milyon indirme sayısını aşmayı başardı. Bir mobil oyun için oldukça iyi olan bu rakama ek olarak bazı önemli bilgiler de paylaşıldı. Buna göre PUBG Mobile’ın şuan için günlük tam 50 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. İndirme rakamından bile daha dikkat çeken bu detaya göre 50 milyon oyuncu günlük aktif bir şekilde oyunu oynuyorlar. Diğer yandan dünya genelinde yaşanan koronavirüs’ten ötürü evlerine kapanan insan sayısı arttıkça, aktif kullanıcı sayısının da artması bekleniyor.

PUBG Mobile oyuncu rekoru kırmaya devam ediyor

PUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyorPUBG Mobile 2. yıl dönümünü kutluyor

Mobil yapımın bu kadar yüksek bir başarıya erişmesi hem ana oyun hem de mobildeki ücretsiz olmasından ötürü olduğu düşünülüyor. Diğer yandan PUBG Mobile, sürekli olarak yeni güncellemeler kazanıyor ve bu sayede yeniliklerini sürdürmüş oluyor. PUBG Mobile yapımının birde Lite sürümü bulunuyor. Lite sürümü ise daha düşük indirme boyutuna sahip olurken, oynayış deneyimi bakımından pek bir fark barındırmıyor. Ancak donanım özellikleri yetmeyen akıllı telefonlar için Pubg Mobile Lite sürümünün daha faydalı olduğunu belirtelim.

Şirket tarafından PUBG Mobile oyunu güncellenmeye ve geliştirilmeye devam edilirken, bu noktada daha ne gibi yenilikler olacak ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


PUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyorPUBG Mobile LITE bahar güncellemesine kavuşuyor
PUBG Mobile Lite güncelleme aldıPUBG Mobile Lite güncelleme aldı

PAYLAŞ