Pubg Mobile 1 milyar indirmeyi geçti - Haberler - indir.com

Pubg Mobile 1 milyar indirmeyi geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-26 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından biri olan PUBG Mobile bugün itibariyle 1 milyarın üzerinde indirme sayısına ulaştı.

Son yılların en popüler oyunlarından biri olan PUBG hem PC tarafında, hHem de mobil tarafta oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor. Battle royale oyunlarının gözdelerinden biri haline dönüşen oyunun 1 milyar indirme sayısını geride bıraktığı öğrenildi. Şirket bu haberi 22 Mart Pazartesi günü resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı tweetle duyurdu. Üç senelik oyun geçmişinden ikonik anların yer aldığı kısa bir videoyu paylaşan şirket attığı tweete “Oyunun yeni güncellemesinin bir fırtına yaratacağı garantilidir.” Notunu düştü.

PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandıPUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı

PUBG Mobile popülerliğini arttırmaya devam ediyor

Şirket video boyunca destekleri için oyunculara teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve oyundaki geliştirmeler için çalışmaya devam edeceklerinin teminatı olarak geliştirici ekibin işinin hiçbir zaman bitmeyeceğine dair oyunculara söz verdi.

Pubg 11.sezonda oyuncuları neler bekliyor?

Ayrıca yayımlanan tweet zincirinde oyun için dönüm noktasının 2018 yılının Mart ayındaki üçüncü yıldönümü için zamanında geldiğini belirtildi ve ek olarak  oyun gelişmeye devam ederken onları izlemeye ve oynamaya devam etmeye de çağırdı.

Kim’in konuşmasının ardından PUBG Mobile için oyunda oyuncuları Godzilla ve King Kong gibi yeni efsanevi canavarlar karşı karşıya getirecek yeni bir oyun modu da tanıtıldı. Bu haberi yakında vizyona girecek olan Godzilla vs Kong filminin yönetmeni Adam Wingard, kısa bir video mesajla duyurdu


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyurulduPUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyuruldu
PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçtiPUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçti

PAYLAŞ