PUBG LITE Türkiye Sunucularında Aktif! - Haberler - indir.com

PUBG LITE Türkiye Sunucularında Aktif!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-10 12:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Düşük özelliklerdeki bilgisayar oyuncuları için tasarlanan PUBG Lite, uzun süredir beklenirken sonunda Türkiye sunucularına kapısını açtı!

PUBG Corp, PUBG'nin düşük performans sergileyen bilgisayarlar için özellikle tasarladığı PUBG Lite sürümünü uzun süredir sadece Vietnam sunucularına yayınlamıştı. Türkiye'de Pubg seven oyuncular Pubg lite ne zaman çıkıyor, pubg lite hangi ülkelerde gibi bir çok soru sorarken sonunda bu soru cevaplandı!

PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!

PUBG Lite Türkiye Ön Kayıtları Başladı!

PUBG Corporation, PUBG LITE Beta test sürecinin ön kayıtlarını 9 Mayıs tarihinde aralıyor. Erken ön kayıt yapanları oyun içi hediyelere boğan oyun, 12 Mayıs tarihinde başlatacak canlı yayınlarıyla birlikte oyunculara hediyeler dağıtacak.

PUBG Lite beta test süreci, Türkiye sunucularına kapı açmışken bu sunucuların kalite ve genişliği zamanla büyüyeceği duyuruldu. 9 Mayıs tarihinden itibaren PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS’un ücretsiz sürümü PUBG Lite, Türkiye'deki oyuncuları için ücretsiz bir şekilde ön kayıt oluşturmalarına sunuldu.

Canlı yayınlarına 12 Mayıs'ta Facebook Live üzerinden başlanacak PUBG Lite oyununun PUBG Lite Türkiye yetkilileri oyun ve kayıt süreciyle ilgi bilgi verecek ve soruları yanıtlayacak. Bunun yanı sıra oyun yetkilileri ön kayıt yaptıranlara özel M416 Kaplan ve Çita Paraşütü hediye ediyor!

PUBG Lite nasıl indirilir? Pubg Lite'a nasıl üye olunur?

Düşük sisteme sahip olan bilgisayar oyuncuları tarafından uzun süredir beklenen PUBG Lite nasıl indirilir? Pubg Lite'a nasıl üye olunur?

9 Mayıs'tan itibaren ön kayıtlara başlanan PUBG Lite oyununa ücretsiz üye olmak için buradan internet sitesine giderek önce üye olabilir sonra oyunu indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?
Düşük donanıma sahip PUBG severlere müjde! PUBG Lite geldiDüşük donanıma sahip PUBG severlere müjde! PUBG Lite geldi

PAYLAŞ