PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir! - Haberler - indir.com

PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 14:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Battle Royale türü oyunların vazgeçilmezi olan PUBG ve Fortnite son dönemlerde oldukça sık güncellemeler getiriyor. Hem oyun içindeki silah ve araçlara hem de oyunun mekanik tarafına sürekli güncelleme getiren bu iki oyun, büyük bir rekabet içerisinde bulunuyor. PUBG, en son kar haritasını E3 lansmanında göstermişti. Daha sonrasında gelen bilgilere göre PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir.

PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!

PUBG'nin yerini almaya çalışan diğer Battle Royale tarzındaki oyunlar, sürekli olarak güncellemeler yapıyor ve oyunun yayılması adına reklam çalışmaları yapıyorlar. Fakat hala PUBG oyuncuların arasındaki saygınlığını korumaya devam ediyor. Erangel ve Miramar haritasından sonra ortaya Sanhok haritası çıkmıştı. Daha sonrasında ise E3 lansmanında kar haritasının geleceğini de görmüştük. Fakat konsept olarak karşımıza çıkan haritalar da üretiliyor. Örnek vermek gerekirse Reddit'te "IamEzalor" tarafından PUBG için Venedik haritası tasarlandı.

PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacakPUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

Bu haritanın yanında harita içerisine özel silahlar ve araçlar da tasarlandı. Bu sayede oyun içerisinde görme ihtimalimizin olduğu bir çalışma diyebiliriz. Su altında çalışan tabancalar, bisiklet ve jet-ski gibi araçlar Venedik haritasında kullanılabilir şekilde tasarlanmış. Bu haritanın Venedik olması nedeniyle oyuncular ulaşımı su yoluyla yapacak. Harita içerisine Benelli M4 pompalı ve Beretta ARX 160 silahları, Fiat 500, Jet-Ski ve Vespa Scooter araçları eklenmiş ayrıca dropların içerisine C4 yeniliklerinin getirilmesi de planlanmış. Anlayacağınız üzere basit bir çalışmadan ibaret değil. Bu konsepti belki de ilerleyen zamanlarda oyun içerisinde görmemiz mümkün olabilir. 

Çünkü güzel bir şekilde tasarlanmış Venedik haritası hem araçları hem de oyuna başlama şekli ile şimdiki PUBG oyuncularının dikkatini çekmiş. Normalde oyuna uçaktan atlayarak başlıyordunuz fakat bu haritada rastgele yerlerde Aquaril'ler ile birlikte doğacak ve son hayatta kalan kişi olarak savaşmaya başlayacak. Bu sayede diğer haritalardan çok daha farklı bir şekilde oynanış sunacak. Şimdiden Reddit'te birçok kullanıcı bu haritayı beğenmiş ve oyun içerisine gelmesi adına BlueHole şirketine mesajlarını iletmiş. Fakat oyuncular bu haritadan önce kar haritasını daha çok bekliyor diyebiliriz. Çünkü harita E3 lansmanında duyurulmuştu.


İlgili uygulamalar
PUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları GeliyorPUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları Geliyor
PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!
PUBG Bir süreliğine ücretsiz!PUBG Bir süreliğine ücretsiz!

PAYLAŞ