PUBG bağımlısı genç kendi kaçırılmasını planladı - Haberler - indir.com

PUBG bağımlısı genç kendi kaçırılmasını planladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en popüler Battle Royal oyunları arasında olan PUGB çoğu zaman güncelleme haberleriyle gündeme gelse de, bazen de oyun bağımlılıklarının yaptıklarıyla gündeme geliyor. Bu kez yine bir bağımlılık haberiyle gündemde olan PUGB , oyun bağımlısı bir gencin kendini kaçırmaya çalışması haberiyle gündemde. Hindistan’nın Haydarabad şehrinde yaşayan 16 yaşındaki PUGB bağımlısı ailesine ders vermek adına kendisini kaçırmaya kalktı. 

Çok fazla PUGB oynaması nedeniyle annesinin telefonunu elinden alığı , PUGB bağımlısı 16 yaşındaki genç, kendini kaçırmaya karar vererek harekete geçti. Olay hakkında polis tarafından yapılan açıklamaya göre 16 yaşındaki gencin dersleri oyun bağımlılığı nedeniyle kötüleşmeye başladı ve bu nedenle de annesi müdahale edebilmek amacıyla gencin elinden telefonunu aldı. Bunun üzerine 11 Ekim’de arkadaşıyla buluşmak üzere evden çıkan genç bir daha geri dönmedi. Olayın ardından gencin evden çıkarken yanına bir miktar para aldığı da belirlendi. 

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

16 yaşındaki genç kendi kendini kaçırdı! 

PUGB Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUGB Mobile'a Geliyor!

Ardından yoldan gören birinden rica ederek telefonunu alan genç annesini arayarak farklı bir ses tonuyla oğlunun kaçırıldığını ve teslim etmek için de 3 lahk yani yaklaşık 5000 bin Amerikan doları istediğini dile getirdi. Bu haberin ardından gencin annesi polis merkezine başvurdu. Polis araştırmalarına göre gencin bir gün sonrasında Guntur bölgesindeki anneannesi ve dedesinin yaşadığı Macherla’ya bilet rezervasyonu yaptırdığı öğrenildi. 

Telefonuna mesaj gelince oraya giden anne, polislerle birlikte orada bulundu. Konuyu araştıran müfettiş olayın ardından yaptığı açıklamada 16 yaşındaki gencin depresyonda olduğunu belirtti. Hatırlarsanız oyun bağımlılığını günümüzün güncel trendi olarak gören Dünya Sağlık Örgütü (WHO) bu durumun artık bir hastalık olarak değerlendirileceğini açıklamıştı. 



PAYLAŞ