PTT ve Xiaomi iş birliğine imza attı - Haberler - indir.com

PTT ve Xiaomi iş birliğine imza attı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 09:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde ürettikleri ürünlerle fiyat performans açısından büyük çapta yankı uyandıran Xiaomi, ülkemizde de oldukça rağbet gören markalar arasında yer alıyor. Özellikle son bir senede büyük bir çıkış yakalayan Xiaomi’nin Türkiye’deki kullanıcı adaylarına özel olarak bir kampanya düzenlediği öğrenildi.

Xiaomi ve PTT AŞ, öne çıkan markanın cihazlarının satışında güçlerini birleştirecek. Taraflar arasına yapılan anlaşmaya göre Xiaomi Ankara, Gaziantep ve İzmir gibi illerdeki şubeler başta olmak üzere toplam 100 farklı  PPT şubesine özel kampanyalar düzenleyerek cihazlarını daha uygun fiyatlardan alıcı karşısına çıkaracak. Kullanıcıların yeni ürünlere daha kolay ulaşabilmesi için atılan bu adımın büyük bir ses getirmesi bekleniyor.

Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!Xiaomi, Android 10 için ilk tarihi açıkladı!

Tabi Xiaomi’nin PTT ile yapmış olduğu bu yeni anlaşma şirketin en büyük Türkiye distribütörü olan TürkMi ile hali hazırda yapılmış olan iş birliğinde de sorunlar meydana getirecek. Buda TürkMi ve PTT şubeleri arasında ilerleyen dönemlerde daha ciddi ve büyük bir iş birliğini de karşımıza çıkarrabilecek bir etkiye sahip.. PTT 100 farklı ülkede geçerli olacak bu iş birliği için, söz konusu şubelere bir teknoloji standı ekleyecek. Tabi PTT şubesinde kullanıcılar her telefonu satın alamayacak. Stantların içinde şimdilik sadece Xiaomi’nin en çok satılan ya da özellikleriyle en ön plana çıkan ürünlerinin olması ve bu ürünlerin eski olmamasına dikkat edilecek. Şimdilik sadece Redmi Go, Redmi 7, Redmi 6A ve Redmi Note 7 modellerinin yer alacağı standatta aynı zamanda, Xiaomi’nin büyük bir beğeniyle karşılanan Mi Baand 3 akıllı saati ce Mi 5000 mAh’lık powerbanki de satışa çıkarılacak.

Hedef 100 şube

Xiaomi 9T Pro Türkiye fiyatı belli oldu

İş birliği ile açıklama yapan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT’nin TürkMi ile anlaşmasıyla birlikte Xiaomi ürünlerinin garantili satışlarına başladıklarını belirterek, ürünlerin şimdilik daha az bir bölgede kullanıcıya sunulduğunu ama yakında 100 farklı  şubeye yayılacağını açıkladı.

Konu hakkında TürkMi Genel Müdürü Onur on ise, PTT ile yapılan iş birliği sayesinde şirketin İstanbul ve Gaziantep gibi daha birçok bölgede ürünlerini kullanıcıyla buluşturabilecekleri stant açmak istediklerini dile getirdi. TürkMi stantlarının yer alacağı 100 şube hedeflediklerini açıklayan Onur Çon, sağlanan bu iş birliğinden mutlu olduğunu dile getirdi.


Xiaomi Mi 9 Lite özellikleriXiaomi Mi 9 Lite özellikleri
Xiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyorXiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyor

PAYLAŞ