Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı - Haberler - indir.com

Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-26 13:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

2016 yılında karşımıza çıkan ve arttırılmış gerçeklik destekli olan Pokemon Go, son yılların en başarılı mobil oyunları arasında yer alıyor. Bu oyun 2016 yılında çoğu kişiyi telefonlara bağladı ve sokaklara döktü. Farklı pokemonlar yakalamak için caddeleri, parkları ve sokakları gezmeniz gerekiyordu. Milyonlarca kişi tarafından oynanan bu oyun için gruplar kuruldu, kişiler birleşti ve birbirleriyle arkadaş oldular. Hem ülkemizde hem de dünyanın en çok oynanan mobil oyunları arasında yer alan bu oyun 2 milyar dolarlık gelir barajını aştı.

Pokémon Go, 2 milyar dolar barajını aştı

3. parti uygulama analizi firması olarak hizmet veren Apptopia, paylaşılan bazı bilgilere göre Pokemon Go, 2 yıllık sürecin ardından toplamda 2 milyar doları aşkın gelir elde etti. Pokemon Go, sadece tanıtıldığı 2016 yılında 950 milyon dolar gelir elde etmeyi başarmıştı. Apptopia'nın paylaştığı verilere göre Pokemon Go'nun 2 milyar dolar barajını aşması 811 gün sürdü. Karşılaştırmak gerekirse Fire Age oyunun 2 milyar doları aşması 798 gün, Clash of Clans'ın 2 milyar doları aşması 768 gün sürdü. Kısacası Pokemon Go 2 milyar doları aşan en hızlı üçüncü oyun konumunda.

Pokemon GO'dan sonra sırada Jurassic World Alive varPokemon GO'dan sonra sırada Jurassic World Alive var

Özellikle 2016 yılının yaz günlerinde milyonlarca kişi tarafından oynanan Pokemon Go, zamanla popülerliğini kaybetse de halen tanıdık oyuncu kitlesi bulunuyor. 2 yıllık süre boyuncu önemli güncellemeler ve özellikler kazanan Pokemon Go, ilk kez yeni bir Pokemon'u oyuna dahil edecek.


Zenfone Modellerine Pokemon GO Kurma İşlemiZenfone Modellerine Pokemon GO Kurma İşlemi
Pokemon GO'ya Yeni Rakip Jurassic World Alive Duyuruldu!Pokemon GO'ya Yeni Rakip Jurassic World Alive Duyuruldu!
Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.Niantic, artık Pokemon Go ve Facebook hesaplarının bağlantılanabileceğini duyurdu.

PAYLAŞ