Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek! - Haberler - indir.com

Pokemon Go oyuncularının evden arkadaşlarıyla savaşmalarına izin verecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Bir dönemin tüm dünyada popüler olmuş oyunu olan artırılmış gerçeklik yapımı Pokemon Go, hem Android hem de iOS tabanlı olarak piyasaya sürülmüştü. Şimdi ise oyun radikal bir karar almaya hazırlanıyor. Buna göre ise yakın bir dönemde artık evden arkadaşlarınız ile Raid savaşları yapabileceksiniz. Pokemon Go geliştirici şirketi olan Niantic CEO’su olan John Hanke, yaşanan koronavirüs salgını ve oyuna gelecek olan yenilikler hakkında blog üzerinden bir açıklama yayınladı. Blogda bu konular haricinde her ay on binlerce oyuncunun şehirlerde buluşarak gerçekleştirmiş oldukları Go Fest etkinliğine de değindi. Oyun içerisinde yapılacak olan yenilik ile Pokemon Go, oynayış biçimi noktasında bu zamana kadar ki en köklü değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Yeni sistem ile artık evinizden oyunu oynayabileceksiniz.

Pokemon Go radikal değişikliğe gidiyor

Pokemon Go Eski Android Sürümüne Veda EttiPokemon Go Eski Android Sürümüne Veda Etti

Pokemon Go Fest, artırılmış gerçeklik sayesinde Pokemon’ların gerçek dünyadaki fiziksel nesneler ile etkileşimde olduğu bir etkinlik olarak gerçekleşiyor. Bu festivallerde on binlerce oyuncu yer alıyor ve birbirleri ile tanışıyorlar. Raid savaşlarına yönelik detaylar ise henüz belli olmazken, yakın zamanda netleşmesi bekleniyor. Diğer yandan yakın bir zamanda gelmesi beklenen bir diğer özellik ise daha önce ziyaret edilen yerler artık sanal olarak ziyaret edilebilecek.

Niatic, blog yazısında “Niantic'i insanların dışarı çıkmasına, egzersiz yapmasına ve dünyayı keşfetmesine yardımcı olma misyonuyla yarattık. Nihai hedef; insanların başkalarıyla bağlantı kurmasına yardımcı olmaktı” sözlerine yer verdi.


Pokemon Go'nun toplam kazancı akıllara zarar!Pokemon Go'nun toplam kazancı akıllara zarar!
Pokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandıPokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandı

PAYLAŞ