Pokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandı - Haberler - indir.com

Pokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 13:29:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bilgisayar ortamında ve diğer oyun platformlarında kullanıcıya sunulduğu andan itibaren çok geniş bir kitleye sahip olan Minecraft şimdi de akıllı telefonlarımız için geliyor. Üstelik bir zamanların en popüler ve sıradışı oyunu Pokemon GO gibi artırılmış gerçeklik teknolojisiyle geliyor. 

Minecraft çok uzun süredir her geçen gün büyüyerek oynanan bir oyun. Özellikle de belli bir yaş aralığında yer alan oyuncuların oldukça ilgisini çekiyor. Bilgisayarlarımızda oynadığımız ve en çok oynanan oyunlardan birisi olma özelliğini taşıyan Minecraft oyunu artık akıllı telefonlar aracılığı ile bizlerle buluşmaya geliyor. 

Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e GeliyorMinecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor

Dünyanın dört bir yanından kaynak toplayarak kendimize başladığımız macerada işe yarayacak envanterler üreteceğimiz, gerçek dünya ile Minecraft mimarisini bir arada göreceğimiz artırılmış gerçeklik oyunu Minecraft Earth şimdi erken erişim aşamasına kadar geldi. 

Minecraft Earth nedir? Nasıl oynanır?

Minecraft Earth’te malzeme toplamak için gerçek dünya üzerinde yolculuk etmemiz gerekiyor. Daha sonra topladığımız bu malzemeler ile kendi zevkimize göre çeşitli yapılar inşa edebiliyoruz. Bu yapıları artırılmış gerçeklik özelliğini kullanarak evimizin herhangi bir yerine ya da şehrin bir yerlerine taşımamız mümkün oluyor. 

Oyun içerisinde ayrıca başka oyuncularla birlikte yapılar inşa etmek de mümkün. Oyunu sıkıcı bir durumdan uzaklaştırmak isteyen Majong, günlük maceralar ve görevler de eklemiş. Başlangıçta oyun biraz karışık ve birkaç hata barındırıyor. Fakat oyunun henüz erken erişimde olmasından dolayı bu aksaklıklar normal seviyede diyebiliriz. 

Minecraft Earth hangi ülkelerde erken erişime açık?

Mayıs ayında ilk defa oyuncularla buluşan oyun; Çin, Meksika gibi ülkelerde yavaş yavaş erişime açılmıştı. Şimdi de ABD ve Türkiye'de de erişime açıldı. 

Oyunun yapımcısı olan Mojang, yıl bitmeden bütün ülkelerde erken erişime açık olacağını belirtti. Şimdilik oyunun erişime açık olduğu ülkeler ise Android ya da iOS mağazasına erişme izni olan bölgelerle kısıtlı. 

Android için Minecraft Earth indir

iOS için Minecraft Earth indir


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ