POCO M2 Pro, Xiaomi'nin resmi web sitesinde görüntülendi - Haberler - indir.com

POCO M2 Pro, Xiaomi'nin resmi web sitesinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-07 09:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz sene Xiaomi’den bağımsızlaşan POCO’nun yeni akıllı telefon modeli M2 Pro ilk kez  Xiaomi Hindistan'ın web sitesinde görüntülendi.

Akıllı telefon pazarında günden güne güçlenen Xiaomi, POCO için Redmi gibi bir yol çizeceğini açıklamıştı. Bir süredir F2 Pro modeliyle gündemden düşmeyen markanın yeni akıllı telefonu için çalışmaya başladığı öğrenildi. Xiaomi’nin Hindistan merkezli web sitesinde ortaya çıkan M2 Pro modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz bilinmiyor. 

POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri;POCO X2 resmi olarak tanitıldı! İşte özellikleri;

Redmi Note 9 Pro modeline benzediği ancak performans açısından POCO X2 ile benzer özellikler sunabileceği düşünülen cihazın X2 modelinin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olacağı söylenmekte.  

POCO F2 Pro için geri sayım başladı

Xiaomi'nin sitesinde M2003J6CI model numarasıyla POCO M2 Pro görüntülenen cihazın Hindistan'da M2003J6B1I model numarasıyla satışta olan Redmi Note 9 Pro modeline de benzeyebileceği düşünülüyor. 

POCO M2 Pro’nun geçtiğimiz hafta global pazarda tanıtılan Redmi Note 9 Pro’ya benzer özelliklere sahip olacağı düşünülse de cihazın hangi yönleriyle Redmi 9 ailesinden ayrılacağı henüz bilinmiyor. 

Redmi K30 Pro modelini Hindistan’da yakın zamanda satışa sunacağı bilinen Xiaomi daha önce yaptığı açıklamalarda POCO F2 modelinin Redmi K30 Pro’dan daha farklı özelliklere sahip olacağının altını çizmişti. Ancak M2 Pro’nun daha çok uygun fiyatlı akıllı telefon almak isteyen kullanıcılara hitap etmesi bekleniyor. Son zamanlarda EEC ve TKDN sertifikası ortaya çıkan POCO M2004J11G modelinin POCO F2 olabileceği de düşünülüyor. M2 Pro modeliyle ilgili bilgiler henüz netlik kazanmadı ancak gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


Pocophone F2 maliyet sorunuyla karşı karşıya!Pocophone F2 maliyet sorunuyla karşı karşıya!
Poco kablosuz kulaklık sektörüne giriyorPoco kablosuz kulaklık sektörüne giriyor

PAYLAŞ