POCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi netleşti - Haberler - indir.com

POCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 15:36:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin yan markası olarak adından söz ettiren POCO, yeni modeli POCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi için açıklamada bulundu. Firmanın global ve Türkiye hesapları üzerinden yapılan etkinlikle beraber tanıtımı gerçekleşecek olan bu model, daha önceden farklı bölgeler için tanıtılmıştı. Özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu modelin Türkiye'de satışa çıkarılması planlandı. POCO, daha önceden Redmi gibi Xiaomi'nin bir alt markası olarak çalışmalarına devam ediyordu. Fakat alınan bir karar sonrasında başlı başına bir marka haline gelerek piyasada yerini aldı. 

POCO F2 Pro Türkiye tanıtım tarihi

POCO F2 Pro için geri sayım başladıPOCO F2 Pro için geri sayım başladı

Yüksel kullanım oranı ile kullanıcılar tarafından beğenildiğini gösteren Xiaomi şirketinin yan markası olan POCO, bazı ülkelerde faaliyetlerine devam ediyordu. Daha önceden Türkiye'de de Xiaomi mağazalarında POCO F1 modeli satışa çıkmıştı. Amiral gemisi modeli olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu modelin Avrupa fiyatları da ilgi çekmeyi başarmıştı. Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda POCO F2 Pro adlı akıllı cihazın Türkiye tanıtım tarihi 18 Haziran 15:00 şeklinde açıklandı. Bu tarihte POCO Global YouTube ve Twitter hesabı ile POCO Türkiye Facebook hesabından etkinlik canlı yayınlanacak. Etkinlikte modelin satış fiyatı da açıklanacak. Model, Avrupa’da 499 euro ve 599 euro fiyat etiketine sahipti. Model daha önceden Global olarak tanıtılmıştı.

POCO F2 Pro adlı akıllı cihazın özelliklerine değinmek gerekirse 6.67 inç Super AMOLED ekran kullanıcıların karşısına çıkıyor. 1080 x 2400 piksel çözünürlükteki ekran Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Model gücünü ise Qualcomm üretimi Snapdragon 865’ten alıyor. Bu güçlü işlemciyle birlikte 6 GB RAM + 128 depolama alanı veya 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı seçenekleri bulunuyor. Arkada dörtlü kamera sistemi, 64 Megapiksel + 13 Megapiksel + 5 Megapiksel + 2 Megapiksel olarak kendisini gösteriyor. 


Resmi olarak tanıtılan POCO F2 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan POCO F2 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ