Playstation 5 fiyatı gözüktü - Haberler - indir.com

Playstation 5 fiyatı gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 15:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Konsol severlerin, merakla beklediği yeni oyun konsolu olan PlayStation 5 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Piyasayı konsol olarak domine etmeye devam eden Sony PlayStation serisi, şimdi ise en yeni sürümü ile ortaya çıktı. Şimdi ise Sony PlayStation 5 modeli MediaMarkt sitesinde ortaya çıktı ve cihazın olası fiyatı da belli olmuş oldu. Cihaz ön satışa sunulurken, bu noktada fiyatı da belli olmuş oldu. Gelen son bilgilere göre Sony’nin bu en yeni konsolunun oldukça güçlü bir yapıda gelmesi bekleniyor. Ayrıca içerisinde yer alacak olan yeni teknolojiler ile beraber oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Ancak bu yeni teknolojiler ile beraber yeni PlayStation 5 modelinin fiyatının da yüksek olması bekleniyor.

Sony PlayStation 5 Fiyatı Belli Oldu

PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?

Bu yeni modelin içinde AMD’nin Zen 2 işlemcisi ile beraber grafik biriminin yer alması bekleniyor. Diğer yandan süper hızlı SSD ile oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen PlayStation 5 modeli, bazı patent detaylarına göre VR noktasında da oldukça iddialı özelliklere sahip olacak. MediaMarkt İsveç sayfasında ortaya çıkan PS5’in fiyatına bakacak olursak 9.999 İsveç kronu etiketini görüyoruz. Bu rakam ise 1060 dolar ve 950 Euro gibi bir rakama denk gelirken, ülkemizde ise 5950 TL gibi bir rakam görüyoruz. Ancak bu rakamların Sony’nin bilinen konsol başarısının önüne geçebileceği düşüncelerini akıllara getiriyor.

Ancak bu fiyatlar henüz kesinlik kazanmazken, MediaMarkt sitesinde yer alan satış sayfasının hala bulunduğunu ve fiyat bilgisinin değişebileceği bekleniyor. Ancak birçok düşünceye göre ise yeni konsolun 500 dolar gibi bir rakamdan piyasaya gireceği düşünülüyor. Bakalım Sony bu yeni PlayStation 5 modelinde nasıl bir fiyatlandırma yapacak yakın zamanda göreceğiz.


PlayStation 5 İle Arka Planda Yükleme GeliyorPlayStation 5 İle Arka Planda Yükleme Geliyor
Playstation Store'da yaz indirim dönemi başladıPlaystation Store'da yaz indirim dönemi başladı

PAYLAŞ